Учень з Хмельницького склав одразу два тести ЗНО на 200 балів

Учень з Хмельницького склав одразу два тести ЗНО на 200 балів
Фото: osvita.khm.gov.ua
  • Учень Хмельницької гімназії Красицького Юрій Ярош на відмінно склав ЗНО з математики та фізики.

 

 

Українським центром оцінювання якості освіти оголошено результати зовнішнього оцінювання з математики та фізики. Усі учасники, які подолали визначений експертами бар’єр, отримали рейтингову оцінку, що визначена за шкалою від 100 до 200 балів. Отриманий результат тестування учасники ЗНО зможуть використовувати під час вступу до закладів вищої освіти.

Як стало відомо, учень Хмельницької гімназії № 1 ім. В Красицького Юрій Ярош отримав 200 балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з математики та фізики. Про це повідомили у Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, учасники тестування поточного року можуть ознайомитись зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей розміщені на інформаційних сторінках учасників тестування.

Відео дня

Також, у випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву. Її можна надіслати поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування, пише Оsvita.ua.

За результатами повторних технічної та предметної перевірок апеляційною комісією може бути ухвалено одне з таких рішень:

  • відмовити в задоволенні апеляційної заяви (результат, визначений раніше, підтверджується);
  • задовольнити апеляційну заяву (попередньо встановлений результат буде змінено).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • валентина

    молодець
  • Анонім

    Може робота придумає, щоб звільнити українців від збору клубніки у Польщі. А краще роботів чиновників, щоб життя українці могли жити нормально в Україні без  хабарів і порєшал.
  • Maryna Terentieva

    Чудесный парень, умница!
  • Наталія Тішевська

    Молодець.😊😊😊😊
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up