Учні 5-11 класів перейдуть на змішане або дистанційне навчання після канікул — МОН

Учні 5-11 класів перейдуть на змішане або дистанційне навчання після канікул — МОН
ua.depositphotos
  • Форма навчання залежатиме від епідемічної ситуації. 

Учні 5-11 класів після завершення канікул продовжать навчання у змішаному або дистанційному форматах залежно від епідемічного рівня. А ось учні початкової школи продовжать відвідувати заклади освіти. Про це 21 жовтня у своєму Telegram повідомив в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

  • "Наша позиція: діти мають навчатися в повноформатному режимі та здобувати якісну освіту. Залежно від епідемічного кольору регіону дехто розпочне очне навчання, дехто, якщо це буде «червона» зона, залишиться на дистанційному. На жаль", - написав він.

Нагадаємо,раніше голова парламентського комітету з питань науки і освіти Сергій Бабак повідомив, що навчання у початкових класах має бути безпосередньо в школі, адже, діти не можуть займатися дистанційно. Водночас Бабак наголосив, що діти повернуться до школи, якщо епідситуація буде дозволяти. В іншому випадку — вони будуть тимчасово переведені на дистанційне навчання.
 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Володя

    Учні початкових класів підуть на навчання тому що їхнім батькам так зручніше. Краще вчителям збавити, ніж самим морочитись. Зі старшими не потрібно цілий день сидіти.

    Анна reply Володя

    ну так відпрацюйте на роботі, потім зробіть усі домашні справи, потім уроки..а потім скажете, що так зрузніше .Ви мабуть взагалі до школи не ходили- з таким мисленням..
  • Маічка Падалко

    Хто хоче вчитися, той вчиться. І навіть зно поздав на 200 балів в травні. А хто не хоче вчитися, той і не буде .....
  • Аскольд

    Можна взагалі не повертатись до навчання. Слугам народу розумна нація непотрібна апріорі. Тільки потрібні ЗЕбіли, що тупо за них голосують.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up