11-річний волонтер бореться з важкою хворобою. Батьки і місцеві артисти закликають допомогти

11-річний волонтер бореться з важкою хворобою. Батьки і місцеві артисти закликають допомогти
Артем Харченко родом із Старокостянтинова. Хлопчик усіма зусиллями підтримував бійців на Сході. Однак йому завадив страшний діагноз – саркома суглобу четвертої стадії. Тепер юний волонтер сам потребує допомоги.
Хлопчик вже пройшов кілька «хімій». Попереду - ще 6-8. Далі Артемові потрібна буде реабілітація за кордоном. Сума «захмарна», зібрати її родина хлопця сама не в змозі. 
За словами мами дитини Наталії, в середньому курс хіміотерапії може обійтись у 350-400 тисяч гривень. Один блок коштує близько 35-45 тисяч. Це не рахуючи крапельниць та антибіотиків. Операцію робитимуть у Києві. А ще операція з протезування, а це десятки тисяч євро і післяопераційний період. 
Хмельницькі артисти, активісти і благодійники організовують концерт. Вважають, що це допоможе зібрати гроші на лікування Артема. 
- Ми об’єднуємось, щоб допомогти людині, яка є взірцем для нас, волонтерів. Артем спочатку бойових дій допомагає нашим бійцям, старається відновлювати їхній бойових дух своїми піснями і талантом, - говорить волонтер ГО «Мистецька сотня «Гайдамаки» Віктор Шайда. 
На концерті виступлять: гурти «Мотор’ролла», «Stanza», Артем Ромасюков, Антон Вараниця, волонтерське об’єднання «Рух до перемоги» та ще дуже багато артистів. Сам Артемко відмінно грає на гітарі і співає. Однак виступити на концерті не зможе. Хлопець згадує, з чого все почалось.
- Перший концерт в мене коли був у Старокостянтинівському будинку офіцерів. Мені тоді дуже сподабалось виступати. Потім мене запросили зіграти на Проскурівській. Тоді я відчув душею, що це дуже добре, це надихає мене і дає мені позитивні емоції. Так вийшло, що я почав виступати у шпиталях і в різних місцях, де потребують допомоги воїни АТО. Я не буду зупинятись і надалі хочу продовжувати цей шлях, - каже Артем Харченко.
Концерт пройде у четвер, 31 березня, в приміщенні Хмельницької обласної філармонії. Квитки можна запитувати вже завтра, 26 березня, у касах філармонії. Вартість  - від 70 до 200 гривень.
Для допомоги можна звертатись за телефонами: (068) 540-33-79 - Віктор Шайда, мама Артема Наталія - 097-065-85-02 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up