2017 у цифрах: що змінилося у Хмельницькому

2017 у цифрах: що змінилося у Хмельницькому
  • До кінця 2017 року залишився ще один день.
  • Цей рік був насиченим і багатим на події.
  • Журналісти vsim.ua вирішили підбити підсумки року, що минає, у Хмельницькому. 

Завершується 2017. В цей час хмельничани готуються до свята і, звичайно ж, підводять підсумки. Журналісти vsim.ua підготували підбірку того, що трапилось у році, що минає. Інформацію подана у цифрах. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Василь Камінський

    А скільки шукачів зради за цей рік з'явилося..

    І головне забуваючи про Транспортну Реформу та проект реконструкції  Майдану Незалежності...

    ___

    П.с. Трохи критично але...купив машину - сам винен.

    Чому влада повинна бути нові транспортні розв'язки та парковки?

    Це додаткові витрати з сіського бюджету.

    Навіщо нам перетворювати місто у автомобільний жах?

    Хочеш доїхати в інший район міста їдь на велосипеді,автобусі,тролейбусі..

    А хочеш в інше село поїхати тоді бери автомобіль.....

    Василь Камінський reply Василь Камінський

    Перепрошую декілька помилок у коментарі.

    Міського*

    Повинна будувати*.
  • Оксана Крот

    Забыли сказать,что для людей с ограниченными возможностями ничего не сделано в городе ,с площади Независимости хотят сделать траурную площадь,а не для концертов и отдыха граждан города.Хоть одна транспортная развязка прибавилась,построили?-НЕТ(авто в городе все больше,а дорог новых нет) Может навели порядок с маршрутками и такси? -НЕТ.Сколько рабочих мест прибавилось?(больше закрылось на "туче") Сколько людей выехало из города на роботу в другие города?(много,как по всей Украине) Одним словом все хорошо по второстепенным вопросам если смотреть на картинку.
  • Леонид Наседкин

    А сколько  умерло? Судя по нашей нынешней  жизни,умерших больше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up