25 рятувальників на 4 машинах гасили пожежу торфу в Хмельницькому (ФОТО)

25 рятувальників на 4 машинах гасили пожежу торфу в Хмельницькому (ФОТО)
  • Пожежа сталася у Лезневому.  Площа загоряння склала близько 1 га. 

 

12 квітня у мікрорайоні Лезнево виникло загоряння  торфу. Горіння відбувалося окремими осередками на площі близько 1 га.

На щастя, рятувальникам вдалося швидко ліквідувати пожежу та не допустити її подальшого поширення на більшу площу. Всього до ліквідації загоряння було залучено 4 одиниці спецтехніки та 25 бійців ДСНС. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області. 

Травмованих та загиблих під час пожежі не було. Як додають рятувальники, ймовірною причиною загоряння стало "прибирання" сухотрав’я за допомогою вогню.

Відео дня

Читайте також: Пожежа у Хмельницькому: вогонь гасили 8 рятувальників на 2 автомобілях (ВІДЕО)

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Виктория Литовка

    Якщо знають коли ,то певно і хто.Знайти і відпіз..ти так,щоб ні сірників ,ні заральнички в руках тримати не змогло.
  • Таня

    реально в Україні багато де горить і деяка площа Чорнобильської зони. вот що за тварі? хто ці підпалювачі яка в них мета?
  • Natalia Semenyuk

    Якби 11.04. якась курва не підпалила ту траву приблизно о 14.50-15.00, то 12.04  ніхто б її не тушив. І от цікаво, кому воно треба, та суха трава?

    Natalia Semenyuk reply Natalia Semenyuk

    Пожежа не зовсім випадкова, можливо там хтось косить молоду траву. Але палять ці місцини кожен рік.

    Олена Столярчук reply Natalia Semenyuk

    Natalia  Semenyuk  я не думаю що це случайний пожар. Комусь поручили. Не може бути одночасно щоб горіло в різних містах. Пожари по всій Україні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up