31 квартира та премії по 20 тисяч: хто отримав нагороди на День Міста (ФОТО)

31 квартира та премії по 20 тисяч: хто отримав нагороди на День Міста (ФОТО)
  • На День міста міський голова вручив традиційні нагороди.

  • Понад 30 хмельничан отримали сертифікати на житло.

  • Також нагородили найкращих працівників та присвоїли звання Почесних громадян.

На День міста в Хмельницькому нагородили найкращих мешканців. Серед них військові, медики, комунальники, соціальні працівники, діячі культури та мистецтва.

Зі сцени перед кінотеатром Шевченка хмельничан зі святом привітав міський голова Олександр Симчишин.

  • <

    Відео дня
    /li>

Він пригадав, що Хмельницький потрапив у топ міст за якістю життя, став найкомфортнішим містом України та отримав Приз Європи. Також подякував за підтримку на виборах 25 жовтня 2020 року, наголосивши, що тоді її рівень був найвищим в Україні.

Почесними громадянами міста стали військовослужбовець ЗСУ Віктор Пасєка та Анатолій Молотай, народний артист України, художній керівник та диригент Національного президентського оркестру.

Віктору Пасєці звання Почесного громадянина присудили посмерно. Він загинув від ворожої кулі в березні 2021 року в Південному на Донеччині. До воєнної служби працював водієм у “Хмельницькелектротрансі”.

Міську премію імені Богдана Хмельницького присудили письменниці Ользі Саліпі, журналістці Ірині Дуднік, викладачу художньої школи Андрію Томчишину, викладачці вокалу Аліні Севак, колективу народного танцю “Веселка” та режисеру театру-студії “Без меж” Володимиру Павловському.

Почесну відзнаку міського голови Хмельницького цьогоріч отримав генерал-майор Сергій Кривонос. Олександр Симчишин зазначив, що за шість років його роботи на посаді він вьоого уп’яте вручає таку нагороду.

Також відзначили “Кращих за професією” поліцейського, рятувальника, будівельника, машиніста котельні, електрослюсаря, тренера, двірника, архітектора вчителя та інших.

Вперше цьогоріч премії в розмірі 20 000 гривень отримали кращі медичні працівники.

Учасники російсько-української війни, працівники комунальної та соціальної сфер міста отримали сертифікати на квартири або відшкодування витрат на їх придбання. Окремо міський голова відзначив Івана Дєєва та Сергія Іванчука, військовослужбовців 8-го окремого полку спецпризначення. Два роки вони провели у російському полоні й були звільнені в грудні 2019.

Загалом сертифікати та грошової компенсації отримав 31 мешканець Хмельницького.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • George Zaremba

    цікаво подивитись на цих "щасливих" комунальників за яких пишуть, що вони отримали сертифікати на житло. Вот чомусь на МКП "Хмельницькводоканал" жодного такого сертифіката не надійшло,   хоча там працюють ті хто також були учасниками АТО і стали інвалідами. Про цих людей мер напевно забув нажаль.
  • Добрый Шолохов

    Нет никакой российской украинской войны. А как там  воюют недавно рассказал Арестович.
  • Читач79

    Яке право має Симчишин роздавати квартири. В черзі сім'ї з інвалідами десятиліттями стоять, а воно своїм роздає.

    Амелі reply Читач79

    Саме так....роздає, кому вважає за потрібне, що йому до інших

keyboard_arrow_up