6 липня відзначають Всесвітній день поцілунків

6 липня відзначають Всесвітній день поцілунків
  • Започаткували свято у Великобританії
  • Відзначають це його ще з кінця XIX сторіччя
  • Пропонуємо вам ТОП-5 найпалкіших кінопоцілунків

День поцілунків - міжнародне свято, яке припадає на 6 липня. У світі його відзначають проведенням святкових заходів, конкурсів та навіть змагань. Найбільш популярне це свято серед молодих закоханих пар. Більше 20 років тому День поцілунків визнали і на рівні ООН.

Поцілунок - вияв найніжніших та найзворушливіших почуттів. Тому і відзначати це свято потрібно, звісно ж, цілуючи коханих та близьких.

До цього свята ми підготували для вас фотопідбірку найпалкіших поцілунків з історії кінемотографу:

Відео дня

1. Поцілунок Бреда Піта і Анджеліни Джолі у фільмі "Містер та місіс Сміт"

2. Поцілунок Річарда Гіра та Джулії Робертс у фільмі "Красуня"

3. Поцілунок Сари-Джесіки Паркер та Кріса Нота у серіалі "Секс і Місто"

4. Поцілунок Емми Стоун та Раяна Гослінга у фільмі "Ла-ла ленд"

5. Поцілунок Демі Мур та Патріка Свейзі у фільмі "Привид"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Maryana Ramsey

    Живу у Великобританії  майже 20 років і такого брєду ще не чула. Немає тут ніякого дня поцілунків і ніхто нічого в цей день не святкує

    Олексій Хмельницький reply Maryana Ramsey

    Живу в Україні все життя і святкую це свято більше 10 років. Хто хоче, той і святкує. Його лише Започаткували в Англії, а саме свято Всесвітнє.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up