7 чудес Хмельницького: конкурс від «ВСІМ»

7 чудес Хмельницького: конкурс від «ВСІМ»
Автор фото — О. Савенко
  • Україна багата на визначні пам’ятки, деякі з яких мають загальносвітове значення.

  • А чи є у Хмельницькому те, чим місто відрізняється від інших в Україні?

  • Ми розпочинаємо відбір об’єктів для номінації «7 чудес Хмельницького».

  • Приєднуйтеся до обрання та розповідайте, що вирізняє Хмельницький від інших міст країни.

Замки й палаци, заповідники й національні парки, печери та озера — всім цим багата Україна та Хмельниччина зокрема. Окремі визначні об’єкти країни навіть долучені до переліку Світової спадщини ЮНЕСКО, як, до прикладу, історичний центр Львова. Є чимало способів дізнатися про найцікавіші та найвизначніші пам’ятки України, і один із них — переглянути список із семи чудес, який визначили у далекому 2007 році. Окремі списки в рамках конкурсу були присвячені природним та історико-архітектурним об’єктам, а також замкам, фортецям та палацам. Крім того, власний список із семи чудес має Київ. В рамках іншого конкурсу вже на Хмельниччині перелік із семи чудес обрали для Кам’янця-Подільського.

А які найвизначніші об’єкти має Хмельницький? Що у місті є такого, чого немає в інших населених пунктах області та навіть всієї України? Ми, редакція видання vsim.ua, вирішили провести власний конкурс на визначення найцікавіших об’єктів Хмельницького. У конкурсі «7 чудес Хмельницького» зможуть взяти участь всі читачі нашого сайту. Крім того, до обрання ми залучимо профільних експертів у галузі культури, історії, краєзнавства, туризму та довкілля.

Конкурс «7 чудес Хмельницького» буде проводитися у три етапи:

Обрання семи чудес Хмельницького ми розпочинаємо вже сьогодні, 16 липня. Запропонувати об’єкт для номінації може будь-хто. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму. Об’єкт, який ви запропонуєте, повинен відповідати трьом критеріям:

Спеціальна форма, через яку ви можете запропонувати об’єкт для голосування, містить п’ять пунктів:

Звертаємо вашу увагу, що під час заповнення форми ви можете вказувати лише один об’єкт. Однак форму можна заповнювати кілька разів. Таким чином ви можете запропонувати декілька об’єктів для обрання в межах номінації.

Партнери конкурсу:

«Посмішка успіху» Паламарчука Станіслава — стоматологія, що дарує щасливі посмішки

«Фруктовий рай» — завжди свіжі овочі та фрукти

ПрАТ «Хмельпиво» Наше пиво — живе пиво!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Шаповалова

    Баськова Аліна,Єрундаєва Аня і Ромасюков Артем-працівники культури міста.Справжні три чуда!
  • Ruslan Volobyev

    В селі Ставище острів виглядає на багато гарніше , при тому що він на ставу
  • Yuriy O. Ermetov

    може трохи перебір?..
    тобто як у місті можуть бути природні чудеса (аж 7)?
    природні – область, штучні – місто... але то так, суто покритикувати:)
  • Верунчик

    Дивись уважно, що бачиш? Бистро , хутко ,оса чи мураха?? Оса, оса  так??
    Тому то люди китая неможуть пити молоко корови, в них животи вздуває і мруть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:55 Наймолодшому було 20. На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі 14:11 Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати і премії, – Держаудитслужба 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up