Адріан і Ніколь: якими іменами хмельничани називали дітей у листопаді

Адріан і Ніколь: якими іменами хмельничани називали дітей у листопаді

Креативу у хмельничан не позичати. Окрім традиційних імен, як Анастасія, Дарія, Артем і Дмитро, обирають батьки для малюків й рідкісні імена. 

З початку року у Хмельницькому народилось 3443 малят. Лідерство за хлопчиками – 1778 дітей. Натомість представниць прекрасної половини з’явилось на світ 1665. Окрім того, світ побачило вісім пар двійняток. 
Топовими для нашого міста залишаються Соломія, Софія, Анастасія, Злата і Дарія. Серед хлопчиків найпоширенішими іменами є Тимофій, Дмитро, Марк, Михайло й Олександр. Такою статистикою за листопад поділились з «ВСІМ» у відділі Державної реєстрації актів цивільного стану. 

Нерідко хмельничани до вибору імен підходять з фантазією. Дівчаток минулого місяця називали Ніна, Баларама, Таїсія, Віолетта, Ярина, Альбіна, Ніколь і Каміла. Хлопцям давали імена Адріан, Марат, Міран. Заступник начальника відділу Тетяна Доброріз пояснила, це може бути пов'язано з тим, що хмельничанки часто виходять заміж за іноземців.

У жовтні поширеними іменами були Аміна, Анна і Валерія, Давид Іван, Матвій. Для дівчаток обирали рідкісні імена - Ділара, Ельміра, Амалія, Анетті, Даніела. Для хлопчиків - Дамір, Мухаммед-Касим, Тімофей, Лев, Радомир, Юнус.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Григораш Алексашка

    Що тут скажеш.. Йдемо в Європу! Добре, що минула пора Кармеліт й Есмеральд.

    Мирослава reply Григораш Алексашка

    зато з появою турецьких мильних опер прийшла пора всяких Діляр, Мухамедів і Роксолан
  • Мастер Автополив

    Николь Мыкитивна Голопупенко :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up