Адвокат надав фото побоїв Гуменюка і Бурлика

Адвокат надав фото побоїв Гуменюка і Бурлика
Адвокат затриманого 21-річного кам’янчанина Сидір Кізін надав фотографії, які, з його слів, свідчать про побиття затриманих.

Кізін заявив в ефірі «Громадського», що  до його підзахисного застосовували  силу. Він надав фотодокази побоїв та фото протоколу допиту, де є свідчення Гуменюка. Запевняє, що хлопця били в приміщенні райвідділу, йому тричі викликали «швидку». 

«У справі нічого того, про що говорив Арсен Борисович, немає. Із документів там був лише протокол про затримання, в якому чорному по білому написано, що у нього нічого не вилучалось, тобто ніяких гранат, ніяких вибухових пристроїв про які говорив міністр. І наступний протокол – протокол допиту у якості підозрюваного, з нього вбачається, що він не визнає свою провину і що до нього застосовувалось насильство, його били, його змушували дати покази проти себе», - розповів адвокат затриманого у ефірі Громадського.  Крім того, Кізін відзначив, що він є офіційним адвокатом п’ятьох затриманих.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Нагадаємо, 31 серпня глава МВС Арсен Аваков повідомив про затримання мітингувальника, який кидав гранату у правоохоронців. За словами Авакова, затриманий є «свободівцем» з батальйону «Січ» Ігор Гуменюк. Разом із кам’янчанином затримали й інших хмельницьких свободівців.  Гуменюк заявив, що у міліції з нього «вибивали» покази, щоб він зізнався свою приналежність до ВО «Свобода». 

Читайте також: Міліція спростовує інформацію, що Ігор Гуменюк із Кам'янця, був їхнім працівником

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    всі читати вміють: "до жодних політичних рухів і партій не належу". коли вибачиться газета ВСІМ, яка ввела всіх в оману

    Анонім reply Анонім

    "Свобода" організувала поїздку до Києва тих виродків!!! А тепер хай відповідає перед судом за вчинки тих паскуд!!!

    Анонім reply Анонім

    Бурлик вже сторінку ВКонтакті видалив. Думаю, що у СБУ вже мають ті світлини які були у нього на сторінці. Там і Гуменюк був... ПОБРАТИМ(((
  • PAL

    Удивительная ссыкливость свободовцев, не удивляет. Как паршивые коты нагадив шукают куда бы спрятаться. Они хотят жить по старой конституции, так при ней их пиз..ть будут куда круче.

    Анонім reply PAL

    Справа вже не у Конституції, а справа вже у тому, що режим Порошенко перевершив режим Януковича у своїй тоталітарності. Так само як справа була вже не у приєднанні до Євросоюзу, а у тому, що режим Януковича перейшов межі дозволеного дуже сильно.

    Анонім reply Анонім

    Суки "Свободівці"!!! Коли під час "Революції бідності" ви так само товкли "Беркут" і палили солдатів внутрішніх військ, що вони горіли мов сірники, тоді чомусь при "режимі Януковича вас за грати не садили(((( А зараз, вибачте... За що боролись на те і напоролись.... Вас потрібно, як партію, заборонити... Ви нічим не кращі за комуністів а в тисячу разів гірші!!!! ВИРОДКИ!!!
  • Анонім

    Може їм ще губи вареням намастити???

    Анонім reply Анонім

    И по голове погладить...
  • Анонім

    Мало дали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up