Активісти створили громадську приймальню в приміщенні колишньої комунальної аптеки по Кам’янецькій

Активісти створили громадську приймальню в приміщенні колишньої комунальної аптеки по Кам’янецькій
по Кам'янецькій
В приміщенні колишньої хмельницької комунальної аптеки №1 по Кам’янецькій, 38 йдуть ремонтні роботи. Раніше спустіле приміщення вже більше місяця займають члени новоствореної Самооборони, територіальної громади міста Хмельницького та Автомайдан.

Активісти кажуть, що цей об’єкт їм потрібен для створення громадської приймальні. А всі питання про право власності вирішуватимуть в судовому порядку.

- Це майно належить територіальній громаді міста, воно пустувало вже близько чотирьох років, - каже  уповноважений територіальної громади міста Хмельницького по питанням управлінням комунального майна Григорій Дерев’янчук. -  В селах люди отримали якісь паї, а що люди в містах отримали?  По логіці речей, то комунальне майно належить всім нам. А це приміщення нам потрібне, щоб приймати людей з їхніми проблемами.   За негласною інформацією, даний об’єкт хотіли продати та вже збирали хабар у розмірі близько 400 тисяч гривень. На сьогоднішній день нами встановлено, що майно хмельничан використовується не відповідно чинному законодавству.  Усі питання вирішує господарський суд, а не міліція. Вони відкрили кримінальну справу. Але ми готові доводити свою правоту через суд, адже це цивільно-процесуальна справа.

Відео дня

Наразі бійці «Хмельницький. Самооборона і громадський контроль» реконструюють фасад будівлі та роблять ремонт в середині приміщення за власні гроші. А поки ремонт у самому розпалі, самооборонівці уже приймають хмельничан. Для зручності прийому в деякі кімнати уже завезли дивани, крісла та столи. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Нашли для себя рабочие места. Посмотрим какой из этого выйдет толк.
  • Anonymous

    А де тепер знаходиться аптека №1?
  • Anonymous

    То не територіальна громада. То бандити і злодії.
  • Anonymous

    Те що в селах люди отримують за рік від передачі в оренду паїв, те в містах люди від здачі в оренду приватизованих квартир отримують за місяць. То де справедливість насправді, що вони заявляють про комунальну власність? Нехай побудують нове приміщення і там тусуються.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up