Атака «шахедів» на Хмельниччину: на одній з підстанцій спалахнула пожежа

Атака «шахедів» на Хмельниччину: на одній з підстанцій спалахнула пожежа
Ілюстративне фото
  • В ніч на 6 березня росіяни випустили по Україні 42 ударних дрони. 
  • Частину з них збили над Хмельниччиною.
  • Які наслідки ворожої атаки?

Цієї ночі росіяни знову намагались атакувати Україну «шахедами». Загалом випустили 42 ударних дрони. 

На Хмельниччині повітряну тривогу оголосили о 00:22. Загроза тривала до 03:07.

Як стало відомо вранці, над Хмельниччиною сили ППО збили шість дронів.

Відео дня

У Хмельницькій ОВА прокоментували, що внаслідок атаки в межах області пошкоджено об’єкт інфраструктури, а також – приватний будинок. Крім того, залишаються знеструмленими кілька населених пунктів. 

Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, наші сили ППО збили 6 БПЛА типу «Шахед» в межах Хмельницької області. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються знеструмленими кілька населених пунктів. Є пошкодження даху та стелі приватного будинку. Усі відповідні служби працюють. Загиблих та травмованих немає, – повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Є також інформація, що через атаку «шахедами» на одній із підстанцій Хмельниччини здійнялася пожежа. Внаслідок цього відключено повітряні лінії електропередачі. Про це повідомили у Міністерстві енергетики. 

Також додають, що знеструмлено 14 тисяч споживачів у 30 населених пунктах. 

 Станом на 8:00 ранку пожежу ліквідовано, без напруги залишалися понад 2,5 тисячі абонентів. Тривають відновлювальні роботи, - кажуть в Міненергетики. 

Мешканців запевняють, що ситуація контрольована, система збалансована. Відтак графіки відключень застосовувати не будуть. 

Нагадаємо, у Повітряних Силах повідомляли, що в ніч на 6 березня окупанти атакували 5-ма зенітними керованими ракетами С-300 із ТОТ Донецької області. Та 42-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» із чотирьох напрямків – Чауда, Балаклава – Крим, Курська область, Приморсько-Ахтарськ – рф.

Читайте також:

Чи зросте ціна на електроенергію: в «Хмельницькобленерго» дали відповідь

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up