Атестацію не пройшов, а суд виграв. Валерій Онісьєв може повернутися в крісло начальника поліції Хмельницького

Атестацію не пройшов, а суд виграв. Валерій Онісьєв може повернутися в крісло начальника поліції Хмельницького

Суд поновив на посаді Валерія Онісьєва, незважаючи на рішення атестаційної комісії, яка рекомендувала звільнити поліцейського. Він може повернутися на свою колишню посаду начальника Хмельницького відділу поліції. 

Хмельницькі поліцейські проходили переатестацію взимку. 338 правоохоронців не пройшли це випробовування. Позбувся своєї посади тоді і начальник Хмельницького міського відділу поліції Валерій Онісьєв

На його місце, щоправда, з приставкою т.в.о. призначили поліцая з Кам’янця Володимира Калашніка. Його за результатами переатестації понизили за посадою, але керувати поліцейськими, ще й в обласному центрі, дозволили з перспективою проходження ще однієї комісії. Калашнік мав шанс стати повноцінним керівником Хмельницького відділу поліції. Минулого тижня він знову пройшов комісію. 

У протоколі засідання поліцейської комісії від 15 вересня вказано, що він не відповідає такій посаді! Комісія ухвалила не рекомендувати підполковника Калашніка на посаду начальника  Хмельницького відділу поліції ГУ НПУ. 

В документі вказано, що атестований "недостатньо володіє прийомами та методами управлінської діяльності, не намагається зробити висновки з результатів психологічних вивчень своєї попередньої керівної діяльності". 

Відео дня

В результаті лише один із чотирьох членів комісії був "за" Калашніка.  

Тим часом Валерій Онісьєв очікував на рішення адміністративного суду. Туди він подався через те,що не погодився з рішенням атестаційної комісії. Й таки добився свого. Суд вирішив, що поліцейського потрібно поновити. 

- Суд вирішив поновити мене в поліції. Яку посаду я займатиму, поки неясно. Текст рішення буде готовий через три дні. Де саме я працюватиму, якщо все залишиться в силі, вирішуватиме керівництво, - розповів «ВСІМ» Валерій Онісьєв.

В ГУ Національної поліції в Хмельницькій області «ВСІМ» повідомили, що Валерій Онісьєв, якщо рішення суду набере законної сили, має отримати посаду, яка рівнозначна його званню полковника. Чи стане він знову начальником міського відділу поліції, поки достеменно невідомо. Але в обласному управлінні цього не виключають. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • 777

    ............в   натуре   бездари    даже выгнать не могут  толком   тупые   мусора  со своей  реформой.......а   суд    он   не   выиграл    а   тупо   порешал......бабла   у   него   хватит    купить наш   "справедливый"   суд.....
  • нашатырь

    Суд він виграв справедливо, а ось ті бездарі, які навіть звільнити не вміють по закону, заслуговують на "пєченьки" з майдану.
  • Олександр Скорик

    ..
  • PAL

    Полковника он получил, не по заслугам, иначе мы бы жили в государстве, где все равны перед законом. Он бандит который  прикрывается корочками МВС.

    Станіслав reply PAL

    Злосний Пал

    Віктор Антонович reply PAL

    Звідкілля такі пізнання про заслуженість звання полковника даним поліцейським?А вислів про бандита треба чимось обгрунтувати, а якщо немає чим то те тявкайте...

    Анонім reply Віктор Антонович

    витя  ты конченный козел   это не бандиты а убийцы  сколько душ они загубили  этих тварей кончать сразу надо.

    PAL reply Віктор Антонович

    Если не можешь прикрыть свою тупость, то могу понять твое тявканье. Для тупых напоминаю, всех старых работников МВС и всю систему ликвидировали. Если ты тупой то ты можешь и не не знать почему. А этот полкан, человек старой системы. И благодаря ему и таким, как ты .... ( будет сильно обидно )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up