Без шашликів і алкоголю хмельничани зустрічали весну в парку Чекмана

Без шашликів і алкоголю хмельничани зустрічали весну в парку Чекмана
  • Свято Стрітення відзначали у парку Чекмана.
  • Біля сцени водили хороводи та танцюють під запальну музику учасників Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля".
  • Журналісти vsim.ua побували на святі. Дізналися що і за скільки купували хмельничани і як їх розважали.

В парку імені Чекмана сьогодні, 11 лютого, було людно. На зустріч зими з весною прийшли подивитися сімʾями. Діти і дорослі, взявшись за руки водять хороводи, танцюють та веселяться. Гуляли козаки та козачки в українських костюмах. Молодь охоче фотографувалася біля імпровізованих вертепів, створених руками хмельницьких школярів.

На ярмарок зібралися торговці з усієї області. Привезли море солодощів, деревʾяних виробів, сувенірів. Проте цього річ тут не зустріти шашличків та ароматного глінтвейну. Продавці говорять, що міська рада заборонила продавати алкоголь та смажити м'ясо в парку. Багато розчарованих, зробивши коло по парку і не знайшовши бажаного, йдуть геть.

Погода на вулиці зовсім зимна. Біля прилавків з гарячим шоколадом та імбирним чаєм черги.

Відео дня

Найпопулярніші товари

  • Смажена картопля – 12 гривень за 100 грам;
  • Уха – 20 гривень;
  • Картопляні чіпси – від 20 до 30 гривень;
  • Попкорн – від 20 до 35 гривень.
  • Тістечка – від 4 гривень.
Цього року в парку облаштували з десяток цікавих і оригінальних фотозон

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Маргарита Войт Антал

    Я так и не поняла, почему ЛЕТОМ в парке за кинотеатром Шевченка можно было продавать мясо, рыбу, а ЗИМОЙ уже нельзя??? Или теперь все праздники будут веганскими?
  • Oleksandr

    Платити за проїзд більше можна буде тільки тоді, коли останній смердючий вантажний бус піде з пасажирських перевезень!
  • nat

    Нашим переповненим маршруткам і 4 грн забагато! Свято один раз у рік, а їздити треба щодня. Якщо раніше на шомпурах м‘ясо було, то тепер картопля. Не розкошує народ! Не розкошує!!!
  • Олексій Бобрик

    За маршрутку заплатити 6 грн., то їм багато, а купувати смажену картоплю по 12  грн. за 100 грам, то їм нормально. З такими людьми у нашій країні ще довго  не буде нічого нормального

    nat reply Олексій Бобрик

    Вам скільки не заплати, то мало, а маршрутки в аварійному стані, не зручні, переповнені.

    Олексій Бобрик reply nat

    А у якому вони мають бути стані, якщо тариф не дозволяє оновити маршрутки? Яка ціна, такі і послуги. А свято у вас щодня. Картоплю 100 грам за 12 грн. це звісно економічно обгрунтована ціна для "бідних" пасажирів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up