Більше хлопчиків і двійня. У Хмельницькому вітали мам, які народили у День міста

Більше хлопчиків і двійня. У Хмельницькому вітали мам, які народили у День міста
  • У Хмельницькому привітали матусь, які народили у День міста.
  • Цього року серед новонароджених є пара двійнят.
  • Скільки малюків з'явились на світ?

Цієї суботи, 30 вересня, хмельничани відзначали День міста. У цю дату в Хмельницькому одружились десять пар закоханих. А ще на світ з'явились восьмеро малюків.

Сьогодні, 3 жовтня, в міському перинатальному центрі традиційно привітали матусь. Їх семеро. 

Як виявилось, цього року в День міста народилось п'ятеро хлопчиків і троє дівчаток. Наразі всі малюки й мами добре почуваються і вже готові до виписки. До речі, серед новонароджених є і двійня. 

Відео дня

На День міста в нашому перинатальному центрі народили сім мамочок. На світ з'явилось восьмеро діток - троє дівчат, решта - хлопці. Є також двійня хлопчиків. Всі дітки в задовільних умовах, всіх виписуємо додому. В тому році було менше дітей. Зараз бачимо тенденцію, що потрохи починає збільшуватись кількість пологів у Хмельницькому. Коли мені щоденно приходить інформація і я бачу там кількість діток - семеро-восьмеро, думаєш: "Слава Богу!". А то раніше було одне немовля чи двоє, - каже директор КП "Хмельницький міський перинатальний центр" Ірина Королюк. 

Додамо, що наразі впродовж року є чотири дати, коли у Хмельницькому вітають матусь. Це Новий рік, День матері, День вишиванки і День міста. 

- Робимо це символічно для того, щоби нагадати хмельничанам: українців має бути багато!, - додав мер Олександр Симчишин.

Нагадаємо, загалом за минулий місяць в міському відділі ДРАЦС зареєстрували 190 дітей. Це на 2 більше, ніж у серпні. Дівчаток - 95 і хлопчиків стільки ж - 95. Також на світ з’явилася одна двійня.

Дізнавайтесь, якими іменами хмельничани називали дітей: Агнеша і Марсель: як хмельничани називали дітей у вересні

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up