Біля газової заправки у Хмельницькому горить склад (ФОТО і ВІДЕО)

Біля газової заправки у Хмельницькому горить склад (ФОТО і ВІДЕО)
Фото і відео vsim.ua
  • На проспекті Миру палає склад із гумовими шинами.
  • Неподалік від місця пожежі розташовані дві автозаправки та газова колонка.

Густий і чорний дим із проспекту Миру видно здалека. Це горить склад гумових шин, який розташований неподалік першого автовокзалу за адресою проспект Миру 102/1. Полум'ям охоплено понад 200 квадратних метрів складських приміщень. Виклик про пожежу надійшов об 11:12. На місце прибули 57 рятувальників на 8 одиницях техніки. Також на місці є “швидка” та автомобіль аварійної газової служби.

Як дізнався журналіст vsim.ua, який працює на місці події, пожежу помітила працівниця складу. Вона повідомила про це свого керівника. А той вже викликав рятувальників. За попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати коротке замикання електромережі.

Поруч із складом є дві автозаправки. Поки вони припинили свою роботу. Також мешканців сусідніх житлових будинків повідомили, щоб вони закрили вікна у своїх квартирах і забрали припарковані автомобілі.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: Станом на 13:10 пожежу було локалізовано. Рятувальники розбирають конструкцію складу аби повністю ліквідувати пожежу. Також додамо, що рух транспорту від кільця до автовокзалу поки перекритий.

За версією господаря складу, приміщення умисно підпалили. Крім шин на складі знаходилася автомобільна техніка: магнітоли, відеореєстратори та сигналізації. Також там зберігали свої б/у шини власники кіосків із авторинку. В цьому ж приміщенні знаходився і офіс керівника. Приміщення складу не було застраховано, тому власник отримав значні збитки. 

ОНОВЛЕНО: Станом на 13.50 рух від кільця до автовокзалу №1 відновлено.

Хмельничан Ігор каже, що проїжджав поряд, коли почалася пожежа. Розповідає, що чув, як вибухали шини.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Andrii Sidiriw

    Що згорить то не згниє.
  • Мастер Автополив

    Горілааа шинаа, палала...
  • Анатольевна

    IGOR - горит не заправка,а склад с резиной.





    Разрешение твоя не уместно!
  • IGOR

    Возникает вопрос о технике безопасности и разрешении на эксплуатацию этой заправки... Насколько я понимаю, при строительстве автозаправок должны соблюдаться чёткие нормы и правила... Как горящий склад с автошинами может угрожать взрыву автозаправки?! УЖАС! Людей из дома, который находится прямо возле очага возгорания не эвакуируют, а проезд на ТЕМПе в сторону АС-1 перекрыли... То это как?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up