Біля Старокостянтинова пройдуть навчальні стрільби

Біля Старокостянтинова пройдуть навчальні стрільби
Фото ілюстративне
  • З 12 до 17 години мешканці громади чутимуть постріли та вибухи.
  • У міськраді просять не панікувати.

У Старокостянтинівській міській раді повідомили про навчальні стрільби. Відбудуться вони сьогодні, 5 березня, із 12 до 17 години. Мешканців громади просять не панікувати, коли чутимуть постріли та вибухи. Навчання пройдуть із застосуванням стрілецької та інших видів зброї.

Нагадаємо, що задля уникнення паніки, правоохоронці та представники органів місцевого самоврядування заздалегідь повідомляють про проведення будь-яких заходів. 

Читайте також: 

Відео дня

За безпідставне підняття цін підприємці будуть нести відповідальність, - заступник Симчишина

Якщо вам набридли сигнали тривоги, дивіться це відео

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ameno Ameno

    Да передайте Путину якщо Він так хоче захистити російськомовних так ми іх не тримаємо як ім тут так Хуйово.. всі донецьці на мерсах на кордоні с польщею… не підтримують чогось мокшанський автопром.. калина чудо техніки ожу… ена машина.. ще ВАЗ 2101 є газ 21 24 31 як на кубі до сих пір на зілах ганяють по 60 років…да так хай забирає до себе целена не освоега вдоль амурской магистрали мест пиздец владик курилы воркута да там место не осовееного и все зачем война мы з аниз не воюем чтобы они остались пусть забирает себе места у него ж хватает… розбили вже 300 танків один танк коштує як одна 4 підіздна новобудова так не надо тратити кошти на руйнування трать бабки чтобы созидать)) забирай организуем всем желающим коридор и все один самолет стоит 30 млн долларов в Воронеже можно микрорайон построить суолько мы сбили уже самолетов столько микрорайнов у нас нет желающих сто(ько выехать сколько ты спалил денег и ребят. Забери создай условия строй русские школы дай им работу зарплату все что ты им обещаешь на своей территории мы ж не против… мы за них не воюем….мы не держим… ксли действительно так переживаешь за русских а не просто хочешь хахватить чужую территорию и поставить только русских у власти а чтобы все украинцы работали… модно ыбло даже не начинать войну просто кинь клич что вот я дду всех заберу… жирик говорил что вам не хватает 150 млн населе6ия ну так вот твой шанс!!!

keyboard_arrow_up