Близнюкам – прибуток, Левам - небезпека: гороскоп на 19 – 25 грудня

Близнюкам – прибуток, Левам - небезпека: гороскоп на 19 – 25 грудня
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Гороскоп на тиждень розповість, кому слід зосередитися на роботі, а хто мусить приділити час сім’ї.

На кого полюють неприємності, а хто мав би прислухатися до рідних, щоб досягнути мети.  

Чого чекати цього тижня оповість гороскоп від «Главред».

Овен

Використайте цей тиждень для навчання. Щоб успішно завершити найризикованіші справи, проявіть рішучість і сміливість. Щоб виконати поставлені завдання, скористайтеся талантом залучати на свій бік людей.

Відео дня

На роботі можливі перевірки. Щоб усе минуло гладко - балансуйте, не піддавайтеся на провокації, покажіть ваші знання і навички.

Цього тижня важливо зберігати емоційну рівновагу, довіряти інтуїції та бути терпливим.

Телець

Новий тиждень почнеться з вирішення робочих завдань, доведеться проявити стійкість і зберегти спокій, виконуючи свою роботу. Не вступайте в конфлікти на роботі, тримайте себе в рамках.

Важливо приділити час сім'ї, розважитися в сімейному колі, але не спускати всі гроші відразу. Якщо з'явиться можливість кар'єрного росту, то не пропустіть її.

Близнюки

Тиждень готує приємні й не дуже сюрпризи. Заглибленість в роботу допоможе зберегти спокій в найскладніші моменти.

Не нехтуйте допомогою оточуючих. Особливу увагу приділіть підтримці близьких, зважте на їхні поради.

Кінець тижня принесе прибуток, який стане нагородою за раніше виконану роботу. Однак не варто забувати, що сподіватися потрібно тільки на себе й свої сили.

Рак

Рішення, прийняті вами, матимуть безпосередній вплив на події майбутнього.

Цього тижня менше говоріть, не відволікайтеся на дрібниці, щоб отримати бажаний результат. Покажіть себе з кращого боку, щоб отримати бажану роботу або посаду. Невпевненість і страхи потрібно відігнати, повірити в себе і отримати заслужене. Страхи і сумніви можуть стати перешкодами на шляху до мети.

Лев

Знизіть свою ділову активність. Перед вашим напором всі обмеження будуть незначними. Відволічіться від роботи й зверніть увагу на рідних. Їм потрібна ваша підтримка.

Нові контакти й поїздки будуть вдалими й дадуть очікуваний результат. Отримаєте таку бажану підтримку ззовні, а також повірите в себе й свої сили.

Діва

Тримайте свої плани в строгому секреті, щоб все реалізувалося так, як задумано. Рівномірно розподіляйте роботу й відпочинок, щоб зберегти енергію до кінця тижня. Інакше робота забере всі сили.

Остерігайтеся критики оточуючих. Вона вас засмутить, але не зруйнує планів. Візьміть себе в руки та йдіть своєю дорогою.

Терези

Тиждень оголить підводні камені, про які ви навіть не підозрювали. Зупиніться й ретельно вивчіть область, в якій дієте, складіть план дій, а також обміркуйте дії на випадок форс-мажорів.

Не варто покладатися тільки на себе. Допомога прийде від колег і близьких людей. Це допоможе уникнути втоми і проблем зі здоров'ям.

Скорпіон

Доведеться доводити, на що ви здатні. З'являться люди-провокатори. Вони будуть намагатися влаштувати суперечки і сварки, інтриги. Не вступайте з ними у відносини, ігноруйте всі  провокації.

У справах краще дотримуйтеся раніше обраного плану дій. Найближчим часом він принесе позитивні результати.

Стрілець

Прийдешній тиждень дасть впевненість, що все вийде. Справи йтимуть відмінно у всіх сферах. Нові знайомства й активне спілкування з друзями та колегами принесуть свої плоди.

Не хваліться успіхами. Можете викликати заздрість і засмутити оточуючих. Якщо хочете заробити, то можна сміливо брати додаткові завдання або підробіток. Вони швидко окупляться.

Козеріг

Зможете постати у вигідному світлі, проявити свої ділові якості. Це сприятливо відіб'ється на кар'єрі. Уміння мріяти й втілювати свої мрії в життя дозволять впоратися з труднощами, без яких не цей тиждень обійдеться.

Доречною буде здатність концентруватися на важливих справах. У середині тижня можуть з'явитися несподівані обставини, на які доведеться швидко реагувати.

В кінці тижня не варто вступати в спілкування з малознайомими людьми, розповідати подробиці особистого життя.

Водолій

Доведеться докласти зусиль, щоб утримати ситуацію в руках. Причиною неприємностей буде ваша емоційність. Спокійно реагуйте на обставини й сюрпризи.

В середині тижня вже можна буде обміркувати прийдешні свята.

У четвер і п'ятницю потрібно постаратися доробити всі важливі справи.

Риби

Зірки пророкують складності, які легко подолаєте за допомогою вашого вміння тверезо мислити й передбачати неприємності. У спілкуванні з начальством і колегами потрібно проявити ввічливість і субординацію. Зберіться й зосередьтеся, щоб одним махом розв’язати більшу частину проблем й завершити намічені справи. Доведеться піти на компроміс, щоб не зіпсувати відносини.

А ви вірите в гороскопи?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up