Буде смачно та весело. Хмельничани влаштують молодіжний пікнік

Буде смачно та весело. Хмельничани влаштують молодіжний пікнік
  • Молодь міста запрошують на пікнік.
  • Влаштують його у Молодіжному парку 29 квітня.

Хмельничан запрошують до Молодіжного парку на пікнік. Влаштують його 29 квітня. Організатори обіцяють, що буде смачно та весело.

"Купа смажених сардельок! Гучна музика! Спортивні активності! Цікаві локації! Багато несподіванок та креативу! Нас буде дуже багато і лише самі ліниві та неактивні з нами не будуть тусити! Запрошуємо долучитися й тебе", - йдеться у повідомлені організаторів.

Вартість участі у пікніку - 30 гривень. Початок о 14.00. Деталі тут.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up