Будівельна справа з присмаком криміналу. Поліція шукає кривдників адвоката (ФОТОРОБОТ)

Будівельна справа з присмаком криміналу. Поліція шукає кривдників адвоката (ФОТОРОБОТ)
Аби Андрій Сітніков не ліз в чужі справи, його вирішили провчити рослі спортивні хлопці. На адвоката напали в під’їзді його будинку. Побиття пов’язує із професійною діяльністю.

Скандальне будівництво у Хмельницькому… Знову. Черговою новиною про порушення будівельником правил гри, напевно, не особливо здивуєш хмельничанина. Практично в кожному мікрорайоні гатять новий житловий будинок чи торговий центр. І це все не завжди подобається місцевим жителям. Ініціативні групи хмельничан, які виступають проти забудови поблизу їхнього житла, вже звичні гості в міській раді.

Ситуація по будівництву на вулиці Гарнізонна 8/1, що в Раковому, дещо вирізняється з-поміж списку інших скандальних забудов. Ще в 2010 році міська рада безкоштовно надала земельну ділянку релігійній громаді під будівництво церкви та житла для священнослужителів. Та плани помінялися. Згідно нового проекту, на цьому місці має з’явитися багатоповерхівка на 130 квартир та невеличка капличка. Забудовник – житлово-комунальний кооператив «Бастіон».

Лишень забудовник взявся за справу, як проти його діянь виступили місцеві жителі. Мешканці будинку по вулиці Гарнізонна, 6 обурились, коли побачили, як вирубують дерева і знищують парк. Вони стали перешкоджати будівельникам не лише власноруч. Звернулися також до міської влади, представники якої приїхали на перші збори по даному питанню. Було це ще 17 березня.

Відео дня

Завітали на них і декілька хлопаків спортивної тілобудови. Вони гуртом спостерігали за всім, що відбувається, - каже адвокат Андрій Сітніков.

Прийшли «тітушки», як описали їх люди, і на друге зібрання, що відбулося 13 квітня. Поки мешканці, влада та забудовники намагалися віднайти якесь рішення, хлопці спокійно спостерігали за всім. 

 - Усі розійшлися близько 8 години вечора. Я попрямував додому. Коли зайшов до під’їзду, то на мене очікував «сюрприз». Двоє невідомих побили мене. Це були не грабіжники. Вони не забрали ноутбук, гаманець чи iPhone, який випав з кишені. Завдавши декілька ударів, вони втекли, - каже адвокат.

Правозахисник припускає, що побиття цілком може бути пов’язане саме із цією темою. Але каже, що вів та веде не одну справу і може мати чимало «друзів». Однак в такі співпадіння не дуже вірить.

Поліція прийняла заяву від постраждалого та відкрила кримінальне провадження по частині 1 статті 125 ККУ. На основі його свідчень склали фотороботи підозрюваних. За описом адвоката чоловіки були ростом близько 180 сантиметрів, спортивної тілобудови, стрижка - кортка. Одягнуті були в спортивні костюми темного кольору. Вік обох-  близько 30 років.

Поліцейським адвокат повідомив, що побиття пов’язує із своєю професійною діяльністю. Зокрема, із згаданою справою по будівництву на вулиці Гарнізонній. Андрій Сітніков представляє інтереси ініціативної групи, яка виступає проти знищення скверу та незаконного будівництва. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • PAL

  • Анонім

    Ахххааахааа
  • Анонім

    По опису: коротка стрижка, спортивні костюми, то це гопники.Шукайте серед гопників. Але правильно адвокатові пояснили. Бо вже задовбали зі своїми зеленими зонами у місті. Вам що мало дерев поза містом, у парку і т.д.? Виж у місті живете, а не у селі чи у полі. Які зелені кількагектарні зелені зони у місті? Місто розвивається, будується нове житло, до нього потрібно вести труби, кабеля живлення і т.д. Не будуть же заради зеленої зони, яку можна зробити і в іншому місці витрачати шалені кошти і час на проведення каналізації і т.д. аж за 10 кілометрів за містом, бо там вам не потрібна зелена зона, а саме біля вашого будинку.

    Анонім reply Анонім

    Котику, ти що, обдовбався трохи більше ніж майже повністю, чи дійсно втратив рештки розуму після іще однієї обкурки?

    Анонім reply Анонім

    Це ти обкурюєшся і обзиваєш людей котиками)))
  • Анонім

    Хмельницьки застройщікам закон не пісан. Сначала вони строять шо попало і де попало. а тепер ще й людей б"ють, які проти виступають. куди влада дивиться. І шо люди не впізнають тих тітушок шо стояли . думаю там точно були ті, що на фотороботі

    Анонім reply Анонім

    Правильно бють. Нехай люди краще борються із псами які сруть на їхніх зелених зонах і не лише там.

    Анонім reply Анонім

    Жалко with
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up