Скандал у відділенні Нацбанку. До активіста Артура Сторожука викликали десяток поліцейських

Скандал у відділенні Нацбанку. До активіста Артура Сторожука викликали десяток поліцейських
  • Сьогодні, 24 січня, після обіду до Нацбанку з’їхались патрульні, слідчі і поліція охорони.
  • Їх викликали до голови хмельницького "Автомайдану" Артура Сторожука, який прийшов, аби зареєстрували лист. 
  • Охорона не пропустила активіста. Сказали, що йому потрібно взяти перепустку. 

Голова хмельницького “Автомайдану” Артур Сторожук прийшов до відділення Нацбанку на Володимирській, щоб віднести листа в канцелярію управління юстиції. Хмельницька юстиція вже рік орендує приміщення у будівлі НБУ. Охорона не пропустила активіста через турнікет. Мовляв, для цього він мав завчасно оформити перепустку. Але якщо відділення Нацбанку є режимним об'єтом, то управління юстиції мало б бути відкритим для всіх. 

- Я прийшов зареєструвати листа і мене не пропустили. Як пояснила охорона, для того, щоб попасти в управління юстиції, потрібно попередньо отримати перепустку. Але управління юстиції не є режимним об'єтом. Коли приїхали журналісти і ми стояли спілкувались, то на наших очах зайшла дитина з великим рюкзаком і пробігла під турнікетом. Охоронець пояснив, що це дитина когось з працівників Нацбанку. Тобто вибірково пускають, - розповідає Артур Сторожук.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Коли Артур Сторожук почав обурюватися, охоронці натиснули “тривожну кнопку”. До Нацбанку з’їхались і патрульні, і слідчі, і поліція охорони. Вони заблокували вхід до будівлі і нікого з неї не випускали. Активіст “Автомайдану” написав заяву в поліцію стосовно того, що йому перешкоджали зайти в приміщення, а також щодо законності встановленого турнікету.

Начальник відділу перепусток Нацбанку пояснював, що у них діє пропускний режим

Весь час біля турнікету було 2-3 охоронці. Серед них і охоронець Нацбанку, який представився Вадимом. Спочатку чоловік заперечував, що пропускав когось через пропускний пункт без перепусток. Пізніше ж сказав, що дитина, про яку говорив Артур Сторожук, таки пробігала. 

- Ми пропускаємо дітей просто так, це діти наших працівників. Його мама чекала і забрала, - сказав охоронець.

Журналісти vsim.ua намагались поспілкуватись з начальником служби охорони. Внизу нам сказали, що його можна знайти на робочому місці. Нам виписали перепустку і ми піднялись на четвертий поверх у кабінет начальника. Але на місці чоловіка не виявилось. Додзонитись до нього теж не вдалось. 

Після того, як поліція взяла пояснення в Артура Сторожука та працівників Нацбанку, будівлю розблокували. 

Більше десятка поліцейських охороняли входи до будівлі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Олекса Шумейко

    Сьогодні кожен начальник  якоїсь дохлої контори, хоче з неї зробити якесь супер важливе режимне. Щоб до нього стояли черги, щоб знали про його значимість. Що там в юстиції режимного є?.Але ми бачимо, що все більше і більше контор огорожує себе турніке. Правильно хтось з депутатів зробив, що звільнив прохід від цього залізяччя. Слуги народу повині бути ближче до народу.

    толік reply Олекса Шумейко

    При чім тут юстиція? Мова про те, що юстиція знаходить віднедавна в приміщенні нацбанку, то поки що мусить дотримуватись законних вимог. А нацбанк режимний об"єкт у всіх країнах світу! Вчіть матчасть!
  • толік

    Молодці поліція, швидко зреагували. Юстиція в режимному об"єкті. Все правильно, що не пустили. Порядок є порядок. Для всіх.
  • Маугли Маугли

    Якщо цей клоун такий активіст то разом з Бурликом в військомат.
  • Анастасія Бретоусова

    Сторожук ПРОВОКАТОР!!!

    Це вже не вперше він провокує співробітників поліції.

    Таким чином хайпиться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up