Через негоду на Хмельниччині більше 4 тисяч споживачів залишились без світла

Через негоду на Хмельниччині більше 4 тисяч споживачів залишились без світла
  • Всього знеструмлено 26 населених пунктів. 

  • Пошкодження є в Ізяславській, Полонській та Хмельницькій громадах. 

В ніч на 7 січня Хмельниччину замело снігом. Синоптики оголосили погіршення погодних умов на неділю. Прогнозують пориви вітру до 15-20 метрів за секунду, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини. Рівень небезпечності І, жовтий. З ночі у Хмельницькому сніжить. 

Негода спричинила знеструмлення в області. Станом на ранок світла немає у 26 населених пунктах (з них в 17 — частково). Аварійні відключення застосували в Ізяславській, Полонській та Хмельницькій громадах. 

В ОВА повідомили, що без електроенергії залишилися 4 356 споживачів, з них - 4 131 побутовий та 225 непобутових. Енергетики вже приступили до ремонтних робіт. Для ліквідації наслідків негоди задіяли 5 бригад, 5 одиниць техніки, 16 робітників.

Відео дня

За інформацією обленерго, в Хмельницькому аварійні відключення застосували на кількох вулицях:

Також світла немає на окремих вулицях у населених пунктах, які належать до Хмельницького МРЕМу:

Якщо у вашій оселі немає світла або ви мешкаєте в інших населених пунктах області, переглянути інформацію про відключення та дізнатися очікуваний час відновлення електрики можна у розділі «Відключення» на сайті обленерго. Для цього слід лише обрати необхідний РЕМ. Або ж це можна зробити за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up