Через спалах COVID-19 у Шепетівці заборонили відвідувати церкви

Через спалах COVID-19 у Шепетівці заборонили відвідувати церкви
Фото ілюстративне
  • У місті  заборонили відвідування та проведення будь-яких заходів служителями релігійних установ усіх конфесій.

Від 16 травня у Шепетівці заборонили відвідувати релігійні установи. Усе через спалах коронавірусу в Городищенському чоловічому монастирі. 

Відповідне рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

  • "У зв’язку із виявленням на території міста 2-х нових підтверджених випадків захворювання на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, та 12 випадків у Шепетівському районі (с. Городище) та беручи до уваги, що усі хворі є працівниками та служителями Свято – Різдва Богородиці Городищенського чоловічого монастиря, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету міської ради прийняла рішення про заборону з 16 травня 2020 року на території міста відвідування та проведення будь-яких заходів служителями релігійних установ усіх конфесій (всередині приміщень та біля них), що передбачають наявність відвідувачів та прихожан", - йдеться у повідомленні на сайті Шепетівської міської ради.

Нагадаємо, відразу кілька випадків коронавірусної хвороби було зафіксовано серед монахів Городищенського чоловічого монастиря, який знаходиться у Шепетівському районі. Виявили їх внаслідок тестування, яке було проведено після смерті хворого на COVІD-19 монаха.

Відео дня

Читайте також: В Україні за добу виявили 433 заражених коронавірусом: свіжі дані по областях 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Скаут Забужко

    Иисус в набедренной вышиванке...

    Господи ж ты, Боже мой...

    Главное, ели нарисовать такую карикатуру, так посадят, а если учудить в натуральную величину — так и наздоровье.
  • JoHn Mnemonic

    Мои знакомые до сих ходят !!!

    Elena Dostavka reply JoHn Mnemonic

    так то они наверное захожане киевского томАсного патриархата, там световой меч великого Лорда Вейдера разит наповал все жалкие и ничтожные вирусы. А болеет только  мАсковский патриархат)
    Вирусяка дискриминирует народ по вероисповеданию,шельма )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up