Свою кухню у сквері Шевченка представили відомі кафе, бари і ресторани міста.
Хмельничани могли поласувати шашликом, стейками, овочами гриль і спробувати щойно зварений глінтвейн.
Що ще смачненького продавали, бачили журналісти vsim.ua.
Їли, пили і гуляли. Сквер Шевченка перетворився на справжню кухню. Кухарі місцевих закладів готували просто неба. Хмельничани могли скуштувати і м'ясні страви, і морепродукти, і різноманітні десерти. Цієї осені, 13 жовтня, уже вп’яте у Хмельницькому пройшов фестиваль вуличної їжі «Проскурівські смаколики». Що їли містяни та скільки коштували смачні страви?
За гарячий глінтвейн брали по 40 гривень за стаканСмажені ковбаски коштували по Стейки на будь-який смак по 50 гривень за 100 грамівСоління з огірків, капусти і моркви продавали по 10 гривень за 100 грамівОвочі гриль коштували 35 гривень за 100 грамівМідії в мушлях обійшлись би у 85 гривень за порцію45 гривень за порцію коштував бограчКартоплю з салом продавали за 15 гривень за порціюПорцію креветок можна було купити за 35 гривеньЗа шматок смаженого кабанчика треба було заплатити 35 гривень
Денис Токарев