"Чоловік, який викинув собаку з 9-ого поверху, має відповісти перед законом": у Хмельницькому збирають підписи

"Чоловік, який викинув собаку з 9-ого поверху, має відповісти перед законом": у Хмельницькому збирають підписи
Скрін з відеокамер патрульних поліцейських
  • Зоозахисники закликають хмельничан підписати звернення до поліції, щоб покарати чоловіка, який викинув з вікна безпритульного собаку.
  • Підписи збирають у різних мікрорайонах, розповідаючи перехожим деталі цього випадку.
  • З офіційним зверненням вимагатимуть кримінальної відповідальності за смерть тварини.  

Нагадаємо, 29 липня близько 12-ї години ночі до поліції надійшло звернення з повідомленням про те, що з вікна житлового будинку на Озерній викинули собаку. Тварину знайшли без ознак життя.  

Свідки події та зоозахисники стверджують, що тварину викинув із 9-го поверху  25-річний місцевий житель, який підібрав її на вулиці. У поліції кажуть, кримінальне провадження ще не відкрили, бо ще з'ясовують, чи причетний чоловік до смерті. Волонтери вважають, що справу можуть зам’яти, тож вирішили зібрати підписи хмельничан для офіційного звернення в поліцію.  Збір триває у різних мікрорайонах міста, зокрема на території ветлікарень.

- Почали збирати в мікрорайоні Раково, поки за вчора зібрано 100 підписів, сьогодні продовжимо, а далі передам волонтерам організації “Врятуй життя”, - каже хмельничанка Альона Денисюк. -  Будемо надіятись що підніметься багато людей і справу не закриють. Таких жорстоких людей потрібно карати по справедливості, щоб у інших не виникло думки повторити цей жах.

Відео дня

У понеділок, 6 серпня, представники громадської організації захисту тварин «Врятуй життя» підуть до Зарічанського відділу поліції, аби дізнатися деталі розслідування.

Зберемо підписи з усього міста і підемо. Хочемо знати, на якому етапі справа. Адже у поліції не відкрили кримінальне провадження. Якщо нам відмовлятимуть у відкритті, то тоді плануємо звертатися до прокуратури. Я особисто спілкувалася з двома свідками, які бачили, що собаку випхали з вікна. Вони офіційно залишали свідчення поліції. Тому має буде справедливе розслідування і покарання, каже керівник громадської організації захисту тварин «Врятуй життя» Олена Голубнича.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Сергій

    Як такою мерзотою бути , краще сам би випригнув
  • Вера Койфман

    Батьки його так виховали таку скотину
  • Вера Койфман

    Скотина ... Його також викинуть...
  • Александр Крушельницкий

    Половина комментаторов ничем не лучше этого оступившегося молодого человека.

    Александр Крушельницкий reply Александр Крушельницкий

    Александр Агошков

    Александр Агошков reply Александр Крушельницкий

    Они лучше уже хотя бы тем, что не кидают собак с многоэтажек.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up