Де найбільше медалістів: склали рейтинг шкіл Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Де найбільше медалістів: склали рейтинг шкіл Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
  • Золоті та срібні медалі отримав 231 випускник.

  • Які школи очолюють рейтинг за кількістю нагород - дивіться у інфографіці.

Щороку випускникам шкіл вручають золоті та срібні медалі за успіхи у навчанні. У Хмельницькому цьогоріч урочисте нагородження проводять на стадіоні “Поділля”. Цього року урочистість була особливою - вітали випускників не лише з міських шкіл, а й із закладів новоприєднаних територій. Перед цим відбувся урочистий парад вулицями міста.

Золоті та срібні нагороди отримав 231 випускник. У порівнянні з минулим роком це на 52 нагороди більше. У 2021 одинадцятикласники отримали 194 золотих та 37 срібних медалей.

Хто попереду?

Рейтинг шкіл очолила Гімназія № 1. Її випускники отримали 28 медалей - 26 золотих та 2 срібні. У Гімназії №2 теж 28 нагород - 22 золотих та 6 срібних. Трійку лідерів закриває ліцей № 17. Серед його випускників 12 золотих та 5 срібних медалістів.

Відео дня

Ці дані журналістці ВСІМ повідомили у Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради.

У Хмельницькій міській територіальній громаді 40 шкіл, в яких є 11 класи. Хоча б одну нагороду отримали учні 31 школи.

Рейтинг шкіл Хмельницької громади за кількістю золотих та срібних медалей

Золотими та срібними медалями нагороджують випускників 11 класів за результатами навчальних досягнень у 10 класі та І семестрі 11 класу. Золоту нагороду вручають учням, які мають 10-12 балів з навчальних предметів. Срібну медаль може отримати випускник, якщо має 9 балів не більше як з 2-х предметів та 10-12 балів з решти дисциплін.

Майбутнім абітурієнтам медаль жодних привілеїв не гарантує - ні особливих умов при вступі, ні додаткових балів. Основним чинником є результати ЗНО та високий бал атестата, без яких, по-суті, нагороду отримати неможливо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Девіс Хоуел

    Де більше корупції-там і більше медалістів...
  • Oksana Dubrova

    Раніше  на  школу  були 1-2 медалісти, більшість  ,,хорошистів,,,які мали знання  та вступали легко до вишів  на бюджет! А тепер медалісти ті,хто активно збирав  гроші  на ,,шкільні  потреби,,😂🤣😂🤣

    Неля Стасишена reply Oksana Dubrova

    Oksana Dubrova
  • Oksana Dubrova

    Раніше 5а школу був 1- 2 медалісти,тв були знання  у хорошистів! А т4п4р отримують медалі ті, хто актив5о збирав гроші на ,,потреби,,школи тв , бфд5их,,вчителів 🤣😂🤣😂🤣
  • Светлана Березовская

    Сильних репетиторів обов'язково відзначити!🤗

    Тетяна Рогоза reply Светлана Березовская

    Светлана Березовская 200%

keyboard_arrow_up