Десятки байкерів проїхали вулицями Хмельницького (ФОТО, ВІДЕО)

Десятки байкерів проїхали вулицями Хмельницького (ФОТО, ВІДЕО)
  • Із Ужгорода до нашого міста виїхали 30 байкерів.
  • Там стартував “Мотопробіг єдності”.

  • Він завітає у 57 містах України.

Десятки байкерів зупинились на майдані Незалежності в Хмельницькому. Вони з державними стягами та прапором Криму планують подолати близько 5 тисяч кілометрів. Стартував мотопробіг на Закарпатті. Кінцева зупинка буде на острові Хортиця, поблизу Запоріжжя. Учасники акції за 14 днів проїдуть усі області України й завітають в 57 міст.

Мета мотопробігу - підтримка ідеї збереження цілісності України. При цьому обов’язкова умова для учасників, які представляють різні міста - політична та рекламна символіка в мотопробігу заборонені.

Відео дня

Сьогодні, у четвер 22 липня, в байкери четвертий день в дорозі. У них на багажниках намети, вода, дощовики, казанки та їжа. Вони вже побували в Ужгороді, Львові, Луцьку, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Кам’янці-Подільському та Хмельницькому. З нашого міста рушили у бік Вінниці. 

Мотопробіг відбувається вп’яте. Цього року маршрут довший, ніж попередні роки. Планують побувати в понад 50 містах і містечках.

Організатор заїзду Микола Спірідонов у коментарі “Суспільне. Закарпаття” повідомив, найбільша кількість учасників була в 2019 році - 1 000 осіб. А в понеділок було лише 30 байкерів, але долучаються приблизно по 50 водіїв у кожній області. 

Серед байкерів - Арсен Тартан, він родом із Євпаторії. Кримськотатарський прапор належить саме йому. Чоловік їде від початку маршруту, з Ужгорода.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up