Динопарк у Хмельницькому: графік роботи і ціни

Динопарк у Хмельницькому: графік роботи і ціни
Фото - Хмельницький LIVE
  • Парк динозаврів розташують у дендропарку "Поділля", що на Виставці.

До Дня міста у Хмельницькому відкриють динопарк. На галявину у дендропарку "Поділля" вже завезли роботизовані фігури та почали встановлювати огорожу. Локацію обрали невипадково, адже мальовнича природа парку відтворює картину доісторичних часів, коли на Землі жили ці велетенські рептилії.

Як повідомили на сторінці  Парк динозаврів - Хмельницький у Facebook, проєкт реалізують за підтримки міського голови Олександра Симчишина.

Дату відкриття ще не оголосили, однак повідомили, що динопарк працюватиме щодня з 10.00 до 21.00.

Відео дня

Квиток для дорослого коштуватиме 120 гривень, для дітей віком від 3 до 12 років - 100 гривень, малеча до 3-х років зможе відвідати його безкоштовно.

Для дітей з багатодітних сімей зроблять знижку 50%. Також безкоштовно на динозаврів зможуть подивитися діти-сироти, діти з інвалідністю з супроводжувачем, учасники АТО, діти загиблих учасників АТО та іменинники. Пільги діятимуть лише за наявності відповідних документів.

У парку поселять більше 20-ти роботизованих фігур динозаврів, розміри яких наближені до реальних. Рептилії будуть рухатися, кліпати очима, дихати та гарчати. Крім цього, відвідувачі зможуть взяти участь в археологічних розкопках, пострибати на батутах та зробити світлину на фоні фотозони.

Хмельничани, висловлюючи свою думку стосовно парку в коментарях, розділилися на два табори. Одні підтримують ініціативу, бо така розвага сподобається дітям. Інші обурюються, що приватний парк розмістили у громадському місці.

Яку думку підтримуєте ви?

Опитування

Чи потрібен динопарк у Хмельницькому?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (146)
  • Читач91

    Андрей Гонча ти баран? Ті що бухають тут не коментують.
  • Андрей Гончар

    Барани які пишуть що дорого,  це ціна пляшки горілки! Замість  того щоб бухати - зводіть дитину в парк динозаврів!
  • Вікторія Солдатова

    Ура! Піду з великим задоволенням!
  • Олена Баранова

    Из дендропарка сделают свалку мусора!

keyboard_arrow_up