У Хмельницькому збудують 49 нових дитячих і спортивних майданчиків: шукайте місця на карті

У Хмельницькому збудують 49 нових дитячих і спортивних майданчиків: шукайте місця на карті
У місті планують збудувати 38 дитячих майданчиків. Фото ілюстративне.
  • Протягом року в місті планують зробити 49 дитячих та спортмайданчиків.
  • Вартість кожного коливається від 50 до 150 тисяч гривень.
  • Які адреси визначили в УЖКГ для будівництва, дивіться на карті.

Нові гойдалки для діток і тренажери для дорослих можуть з’явитися у 49 дворах Хмельницького. Таку мету собі поставили на цей рік хмельницькі комунальники. Чи  досягнуть вони її? Вони самі поки не впевненні в цьому. Кажуть, будуть старатися.

Від 50 до 150 тисяч на один

На будівництво дитячих і спортивних майданчиків у дворах Хмельницького з міського бюджету виділили 4 мільйонів гривень. Найбільше коштів піде на облаштування зон для ігрові майданчики для малечі. Суто дитячих буде 39. У семи дворах міста збудують лише спортивні. Ще у трьох мають з’явитися обидва види майданчиків.

Вартість кожного об’єкту коливається від 50 до 150 тисяч гривень. При цьому вартість може змінюватися. Як в сторону здорожчання, так і здешевлення. Чому так, vsim.ua дізналися в управлінні ЖКГ Хмельницької міськради.

Відео дня
  • Вартість може змінюватися. Поки в титульних списках зазначені приблизні суми, які вирахувані відповідно до площі й з урахуванням інфляції. Точні цифри будуть визначені після того, як буде готова проектно-кошторисна документація на кожен майданчик, - каже заступник начальника управління ЖКГ Володимир Путін.

«Щоб не було інкубатора»

Якими саме мають бути майданчики, комунальники поки не визначилися. Кажуть, що розглядають різні варіанти, які пропонують підрядники.

  • Зараз ми розглядаємо можливі варіанти. Відповідно до площі і ландашафту ми вибираємо різні види дитячих майданчиків. Щоб це не було інкубатора по всьому місту, - каже Володимир Путін. – Взагалі гірка і гойдалка зазвичай найбільш затребувані. Але є підрядники, які пропонують свої досить цікаві варіанти, які межують із спортивними знаряддями. Точно з ними будемо визначатися вже після того. Як отримаємо фінансування і обстежимо усі ділянки детальніше.

Читайте також: У Хмельницькому відремонтують 87 дворів. Шукайте свою адресу на карті

Де будуватимуть дитячі і спортивні майданчики

В карті є 49 адрес, де можуть з’явитися майданчики. В описі до кожної з них вказана сума, які планують витратити на будівництво.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Оксана

    Чому у списку немає майданчика по вул Ціолковського? На Ціолковського 5/1 такий величезний двір, де стоіть всього пару гойдалок на які дитину страшно пустити. Зато на Майборського планують поставити аж чотири майданчики рядом, де логіка?
  • Валерій Проектор

    Щось не побачив майданчика на Ружичній... Чи мені так здається?
  • Виктория Любец

    Може нарешті дійде черга до двору на Кам'янецькій 48?
  • Анна Булак

    Нарешті починають вкладати гроші в майбутнє-наших дітей☺

    Анатолий Омельчук reply Анна Булак

    це чергова передвиборна брехня...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up