До п'яного лаборанта Хмельницької дитячої лікарні викликали поліцію

До п'яного лаборанта Хмельницької дитячої лікарні викликали поліцію
  • Медик робив рентген маленькій пацієнтці. 
  • Мати дівчинки побачила, що чоловік має ознаки алкогольного сп'яніння.
  • Жінка викликала поліцію.  

Патрульні склали протокол на лаборанта Хмельницької міської дитячої лікарні. 35-річний чоловік попався п'яним на робочому місці. Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції Хмельницького. 

"Свідома громадянка повідомила патрульних про те, що в Хмельницькій міській дитячій лікарні лаборант з ознаками алкогольного сп'яніння робить рентген її дитині", - повідомляють правоохоронці.

Медику запропонували пройти тест на приладі «Drager». Результат освідування показав, що в крові чоловіка  – 2,97 проміле при допустимій нормі 0,2 проміле.

Відео дня

До слова, у водія «Daewoo Lanos», якого патрульні зупинили кілька днів тому на Чорновола, виявили 2,6 проміле алкоголю. Чоловік качався по землі і знімав з себе одяг. 

Патрульні склали матеріали за статтею 179 КУпАП "Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані".  За п'янку на робочому місці медик заплатить штраф від 51 до 85 гривень. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Глиненко Мирослав

    Це випадково не лисий такий, не великого  зросту та худощавої статури? )
  • володька

    та его уже принимали "с бухлом" на рабочем месте в 16 году.и какие выводы были сделаны?или как голый с топором кидался. а потом вообще выпрыгнул в окно.этот гуманизм полиции никому не нужен.на дурку лечить их надо а не играться с ними.
  • Валентина Цилепа

    У мене сину 16 років, він спортсмен і постійний клієнт травмопункту. Нещодавно вдарився пальцем ноги об паркет. Поїхав у травмопункт, палець розбух. Зробили знімок, врач нічого не побачив, ногу не оглядав, відправили додому, а через де-який час палець вивернуло на інший і з'явилася гуля з боку. Пішов у поліклініку, черга велика, тому що врач хірург , а  працює ще й за травматолога.Розвернувся і пішов додому. Заставити піти до іншого врача не можу, він перестав довіряти.
  • Олег

    ви ще зверніть увагу на деяких лікарів міської лікарні дитячої які не лікують дитину і навіть не глянуть на неї якшо на лапу не дасиш. проведіть розслідування
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up