Допомога армії, майбутнє й перемога: журналісти ВСІМ взяли участь в Медіа-толоці 2023

Допомога армії, майбутнє й перемога: журналісти ВСІМ взяли участь в Медіа-толоці 2023
  • У Вінниці вперше провели Медіа-толоку, яка об’єднала сотні людей з різних куточків країни: військових, лідерів думок, блогерів, рестораторів, підприємців тощо. 

  • Говорили про те, що зараз вкрай необхідно робити для перемоги й після перемоги.

  • На захід запросили й журналістів vsim.ua.

  • Розповідаємо про нього детальніше.

Журналісти vsim.ua, Анастасія Бевз і Олександра Рискальчук, взяли участь в Медіа-толоці 2023. Такий масштабний захід вперше пройшов у Вінниці. Він складався з панельних дискусій, нетворкінгів та благодійних ініціатив. 

Серед зіркових гостей Медіа-толоки - голова представницької ради БФ «Подільська громада», соліст гурту ТІК, Віктор Бронюк. А також - полковники Олександр Гром та Анатолій Штефан. Вони говорили про важливий момент - допомагати армії і не спинятись, врити в ЗСУ і готуватись самим наскільки це можливо.

Ведучі Марина Данилюк-Ярмолаєва (журналістка, автор проєкту «Без цензури») та Богдан Буткевич (журналіст Цензор.нет, співзасновник медіа-проєкту «Шоубісики») тримали хід дискусій у своїх професійних руках. 

Відео дня

Загалом під час дискусії «Україна на шляху до Перемоги та ЄС» обговорювали актуальні питання: допомога армії, волонтерство, антикорупційні розслідування, видатки з міського бюджету на армію тощо. 

Після панельних дискусій продовження чекало увечері в Культурному просторі «Артинов», а також на наступний ранок в ресторані Clover. Ресторатори, власники бізнесу, блогери, журналісти - ділились своїми історіями.

Серед спікерів були Co-founder мережі українських фастфудів «Котлета по-київськи» Саша Аввакумов, актриса та блогер Юлія Слободянюк, співвласник і співзасновник бренду одягу «Impact» Андрій Шулик, співвласниці Debi Group Тетяна Перимська та Олена Гончаренко, письменниця Тетяна Власова, CEO компанії BEZBRENDU Ярослав Смаль, Саунд продюсер Андрій Верніковський, блогерка Юлія Жук, Tik-Tok маркетолог Аліна Золотухіна, контент-мейкер Анатолій Медведев, журналістки хмельницького інтернет-видання ВСІМ Олександра Рискальчук та Анастасія Бевз, засновниця бізнес-школи «Alter Ego» Оксана Лоянич, блогерка-мільйонниця та експерт по YouTube Цвітана Козир, блогерка Влада Мур.

На Медіа-толоці була і благодійна справа. Присутні на аукціоні зібрали кошти, які будуть направлені на допомогу родині переселенців, яка до того ж є патронатною сім’єю. 

Читайте також: У Хмельницькому запрацює резиденція Святого Миколая: графік і ціни

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up