ДТП на шляху в РАЦС: знак долі чи випадковість для молодят з Хмельницького

ДТП на шляху в РАЦС: знак долі чи випадковість для молодят з Хмельницького
  • Їхали подавати заяву на одруження і перекинулися біля філармонії.
  • Пару закоханих тренерів із хмельницького спортклубу це не зупинило.
  • Про свій містичний шлях до одруження вони розповіли журналістам vsim.ua.

Вони разом вже більше трьох років. У них спільні інтереси, заняття та мрії. Та от на шляху до офіційного оформлення стосунків їх зупинила моторошна ДТП. Їх автівка перекинулася догори дригом. Тоді плани молодят наче вітром здуло. Шлюб відійшов на задній план, натомість з’явилося нове запитання - чи не знак долі то був?

Дала йому номер телефону без однієї цифри

Віталій та Вікторія - відомі тренери у Хмельницькому. Він - чемпіон світу, вона - чемпіонка його серця. Місце їх знайомства було таким же спортивним, як і самі закохані. Майбутні молодята зустрілися у спортзалі. Замість смикання за косички, Віталій допомагав їй качати сідниці. А Віка довгий час намагалась тримати у собі нотку таємничості й загадковості. Для цього дівчина дала йому номер телефону без однієї цифри. “А що, хай вгадує” - каже вона. 

Відео дня

І тут закрутився їх спортивний роман. Більше трьох років вони називали одне одного дівчиною й хлопцем. Тишком-нишком Віка хотіла заміж, та проколотися дозволяла собі лише під час сварки. “Коли ти мені пропозицію зробиш?” - питала вона у коханого. А Віталій тим часом потирав у кишені обручку, яка вже невдовзі зайняла почесне місце на її пальці. 

Змагання в Санкт-Петербурзі, куди вони поїхали разом, стало їх місцем “ікс”. Тоді Віталій здобув перемогу. Перебувавши в ореолі слави, він встав на коліно і запитав: “Вийдеш за мене?” Віка погодилася. Та от на шляху до їх свідоцтва про шлюб випало перекинуте авто.

В’їхали у “зад”

Після пропозиції руки і серця минув рік. Закохані нарешті зібралися в РАЦС. Та розписатися їм не судилося.

  • 4 серпня - наша річниця. У той день ми їхали в РАЦС, щоб запитати про саму процедуру подачі документів. Ми хотіли розписатися саме в день нашої річниці. А вже за кілька днів планували поїхати за кордон - розповідають закохані.

Пара згадує, як проїжджала саме те “рокове” перехрестя. Вони кажуть, що їхали повільно, як тут - бац! У їх “зад” влетіла на швидкості автівка.

Авто з молодятами потрапило в ДТП біля філармонії (ФОТО, ВІДЕО)

  • І тут ми перекинулися. Перше, про що я подумав - чи все гаразд із Вікою. Почув, як вона рухається і заспокоївся. А потім думаю - оце я на бабки попав. Включив аварійку, відкрив вікно, виліз спершу сам, а тоді Віку дістав - згадує Віталій. 

Від медичної допомоги молодята відмовилися. Та пізніше звернутися до медиків все ж довелося. Кілька днів вони лежали у лікарні. Тоді свій розпис вони поставили на паузу. Розповідають, що після аварії люди казали їм різне: “О, це знак, напевно, не треба вам туди їхати” або “ви побралися на небесах - бо вціліли”.

Самі ж молодята кажуть, що на цей “сюрприз” долі увагу не звернули. Після реабілітаційного періоду заяву до РАЦСу все ж подали. Втім, зробили це в режимі онлайн - подалі від гріха.

Чоловіком і дружиною вони стануть 28 серпня.  Гулянь не планують, бо хочуть церемонію на березі моря чи океану. А от після аварії осад таки залишився. Наприклад, Віталік по Кам’янецькій більше не їздить. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andriy Opanasenko

    Сегодня у меганыча днюха
  • Геннадій

    що значить "протерав"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up