Дьяченко вважає, що його не випускають з СІЗО через «Бартер-Сервіс»

Дьяченко вважає, що його не випускають з СІЗО через «Бартер-Сервіс»
Валерій Дьяченко. Власник комплексу "Бартер-Сервіс".

В Апеляційному суді Хмельницької області не задовольнили клопотання адвокатів Валерія Дьяченка. Бізнесмена хотіли витягнути із СІЗО. Розмір запропонованої застави – 300 тисяч гривень.

Відомий у Хмельницькому бізнесмен пробуде за гратами мінімум до 25 вересня. Так вирішив ще суд першої інстанції. Підтримав таку позицію і Апеляційний суд. Тут справу по Дьяченку розглядали сьогодні, 5 серпня.

Валерія Дьяченка підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів. Таку суму він зажадав отримати від злодіїв, які вдерлися на територію ТОВ «Домен». Чоловіка затримав охоронець. Вирішили розібратися без поліції. Дьяченко каже, що чоловік сам запропонував ніби то відшкодувати завданні збитки. Версія слідства – бізнесмен погрожував і вимагав гроші.

Захист Дьяченка вказував суддям на чимало помилок, яких допустилися слідчі і прокурори. Це і неправомірність обшуку, незрозуміла і невчасно оголошена підозра й інше. Свою позицію про необхідність відпустити підзахисного під заставу вони аргументували і тим, що Валерій Дьяченко є інвалідом ІІІ групи. У чоловіка проблеми із зором. Надали суду відповідні довідки.

Відео дня

Слідчий і прокурор хотіли, аби вирок судді Дручкової залишився в силі і Дьяченко сидів у СІЗО до 25 вересня. Свою позицію вони відстояли. Але вислухалися від підозрюваного чимало.

 - Цей слідчий не розслідує, а шкодить. Він мене хотів залякати і казав, що нашкодить ще більше, якщо я буду погано себе вести, - заявив Валерій Дьяченко. – Я хочу вийти і допомогти поліції встановити правду. Це в моїх інтересах. А потім я сам візьмуся за отаких слідчих і прокурорів. Вони мають бути за гратами, а не я.

Декілька разів згадав Дьяченко і про міську владу. За «Бартер-Сервіс», як він сам сказав, воює з нею вже не перший рік. Не виключає, що поліція скористалася такою ситуацією і спільно з міськвладою хоче відібрати ринок.

І ще один цікавий факт. Адвокат Дьяченка Руслан Кравчук надав суду роздруківку з списком телефонних дзвінків. За його ствердженнями це має стати доказом того, що в нього і судді Світлани Дручкової були особисті стосунки. Саме це, на його думку, має стати причиною, що вона не може вести дану справу. Відповідний відвід на засіданні першої інстанції не був задоволений.

Поки бізнесмен сидітиме в СІЗО, триватимуть слідчі дії. Якщо підозрюваного визнають винним, то він може бути позбавлений волі на строк від 3 до 7 років. Слідкуйте за перебігом подій разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Оля OLGA Герасимчук GERASYMCHUK

    Лицензия Европейского образца ГДЕ ?ГНИДА КРАВЧУК СУКА ЁБАНАЯ!У ТЕБЯ СМЕРТНАЯ КАЗНЬ!!!
  • Zhan Grav

    І ще один цікавий факт. Адвокат Дьяченка Руслан Кравчук надав суду роздруківку з списком телефонних дзвінків. За його ствердженнями це має стати доказом того, що в нього і судді Світлани Дручкової були особисті стосунки. Саме це, на його думку, має стати причиною, що вона не може вести дану справу. Відповідний відвід на засіданні першої інстанції не був задоволений.......ЧЕГО ТАК НАСТАИВАЕТ ДЬЯЧЕНКО НА ОТВОДЕ СУДЬИ ДРУЧКОВОЙ?  ЗНАЮТ ,ЧТО ЕЕ НЕ КУПИТЬ?

    Anonymous reply Zhan Grav

    .......он   просто   понимает  шо  он лох   жадный   влип.......и шо  то он себе   там нагонял....
  • Руслан Набинюк

    Тільки його прийняли і одразу на Бартер Сервісі влада помінялася, одразу нові угоди із Ранковим і світло вимикають т.д.....Співпало??))) не думаю))
  • Anonymous

    ..........такой   матерый    и  так попал........рэкет господа.....банальный рэкет.......

    Анонім reply Anonymous

    а де Надійка Кнець?

keyboard_arrow_up