“Є що доопрацювати”: міська влада підбила підсумки Різдвяного ярмарку

“Є що доопрацювати”: міська влада підбила підсумки Різдвяного ярмарку
Фото зі сторінки Олександра Симчишина у Facebook
  • Загалом роботою ярмарку на Проскурівській організатори задоволені. 

  • Кажуть, що він був найкращим за всю історію функціонування.

  • Однак без вандалізму та казусів не обійшлося. 

От і завершився черговий цикл новорічно-різдвяних свят. Вчора, 19 січня, у Хмельницькому офіційно закрили Різдвяний ярмарок. Остаточно він перестане функціонувати вже за тиждень. Саме після 27 січня планують демонтувати головну ялинку міста та розібрати будиночки. 

Цьогоріч Проскурівська сяяла по-казковому. Організатори додали більше оригінальних ілюмінацій та створили цікаві фотозони. Також розширили торгові точки. Будиночків із різноманітним крамом у середмісті було з півсотні. В управлінні культури та туризму ярмарок 2019-2020 вже назвали найграндіознішим, з поміж усіх, які коли-небудь проходили у Хмельницькому. З журналістами vsim.ua організатори поділилися перемогами та невдачами. 

  • Відео дня
    /li>

Міська влада вже планує наступний ярмарок, який відбудеться на порозі 2020-2021 року. Кажуть, що продовжать усе традиційне та будуть раді ініціативам від містян. 

"Без вандалізму не обійшлося"

Цьогоріч різдвяний ярмарок порадував хмельничан та гостей міста яскравими ілюмінаціями. На Проскурівській традиційно розмістили світлові фігурки чоловічків, також яскраво мерехкотіли дерева вздовж стометрівки. З нового - були парасольки та світловий тунель 2020. Хоч така казкова атмосфера припала до душі містян, без вандалізму та збитків не обійшлося. Про це журналістам vsim.ua розповів керівник ХКП “Міськсвітло” Володимир Пекарський.

Наразі робоча група ХКП “Міськсвітло” має місяць відпочинку. Після, за словами Володимира Пекарського, візьметься за підготовку різдвяного ярмарку 2020-2021 з новою силою. 

"Розширювати ярмарок не будемо"

Підбили підсумки ярмаркування і в управлінні торгівлі ХМР. Нагадаємо, що цьогоріч на ярмарку було більше будиночків. З них 6 муніципальних, які віддали для торгівлі виробами ручної роботи, та 45 приватних. За словами начальниці управління Руслани Сідлецької, розширювати ярмарок на наступний рік не будуть. 

"Ми задоволені результатом"

Загалом міська влада ярмарком задоволена. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Володимир Гончарук. Він зазначив, що плани виконали, а от над робочими моментами ще треба попрацювати. Головною проблемою цьогорічного ярмарку, за словами Володимира Гончарука, стала “масова давка” під час відкриття ялинки. Чиновники планують налагодити співпрацю із силовими структурами, щоб в майбутньому такі інциденти не виникали.  

Володимир Пекарський та Володимир Гончару на відкритті ярмарку 2019-2020. Фото зі сторінки Володимира Пекарського у Facebook
  • Ми вже мали засідання з приводу цьогорічного різдвяного ярмарку. На ньому були представники всіх управлінь та департаментів, які беруть участь в організації. Загалом ми задоволені результатом, але будемо працювати над вирішенням робочих моментів. Є питання у нас до оновлення ілюмінації, бо деяка вже застаріла і вона не функціонує так, як треба. Є питання до розміщення будинків. Подумаємо, як їх доцільніше поставити. Також потрібно буде вирішити певні організаційні моменти: перекриття вулиць та співпраця з патрульною поліцією. На відкритті ялинки у нас виник неприємний момент, бо було велике скупчення людей. Будемо думати, як зробити, щоб не було цих давок. Також потрібно буде урегулювати проблему з накопиченням та вивезенням сміття. Однак, можу сказати, що цьогоріч всі ці питання були на досить високому рівні, але все одно залишаються моменти, які потрібно доопрацювати. 

Опитування

Вам сподобався Різдвяний ярмарок 2019-2020?

Друзі, а вам сподобався Різдвяний ярмарок 2019-2020. Проходьте опитування та залишайте свої відгуки у коментарях на нашому сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up