Еко-флешмоб: студенти ХНУ запалили на стадіоні "живу" лампочку

Еко-флешмоб: студенти ХНУ запалили на стадіоні "живу" лампочку
Організатори кажуть, зображення краще проглядалось з верхніх поверхів розташованого поруч гуртожитку
  • Дощ не став на заваді студентам провести обіцяний флешмоб, присвячений акції «Година Землі».
  • Озброївшись лише телефонами, молодь запалила на стадіоні «живу» лампочку.

 

Студенти ХНУ вирішили долучитись до всесвітньої акції "Година Землі". Для цього озброїлись всього лиш ліхтариками і телефонами. Таким чином вирішили привернути увагу до енергозбереження. Своєрідний флешмоб провели на стадіоні від університету. 

Підтягуватись учасники акції почали задовго до запланованого початку. Під кінець людей назбиралось чимало. За словами організатора дійства, така акція цьогоріч ювілейно, бо десята за рахунком.

Відео дня

- Цього року плануємо акцентувати увагу на основній ідеї акції – енергозбереження і збереження екології. Для цього організували флешмою. Студенти створили зображення лампочки, яка затухає і знову світиться, - пояснює перший заступник голови Студентської Ради ХНУ Вячеслав Якимчук. 

Організатори давали учасникам настанови і розповідали план дій

На стадіоні попередньо зобразили лампочку за допомогою піску

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up