“Fitness City”: у Хмельницькому на стадіоні займаються пілатесом

“Fitness City”: у Хмельницькому на стадіоні займаються пілатесом
  • Щосуботи, на головній спортивній арені міста, хмельничан чекають тренування  просто неба.
  • Місцеві мешканці приходять сюди, щоб “спробувати все, а потім обрати для себе підходяще заняття спортом”.
  • Як “потіли” на стадіоні цього тижня та які враження отримали від заняття пілатесом, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Від початку травня у Хмельницькому стартував оздоровчий проект для містян під назвою “Fitness City”. Щосуботи, з 8-ї до 9-ї ранку, тут, в поті чола, над красою та фізичним здоров’ям свого тіла трудяться хмельничани і хмельничанки. На стадіоні провели вже чимало занять із хореографії, фітнесу та пол-денсу. Займалися навіть кросфітом та танцювали зумбу. З кожним заняттям кількість охочих приєднатися до великої спортивної родини, лише зростає, кажуть бувалі учасники, які ще жодного заняття не пропустили. 

Сьогодні, 3 серпня, на стадіоні “Поділля” провели майстер-клас із пілатесу. Прийшли сюди з півсотні жінок та один чоловік. Заняття провела відома хмельницька тренерка Тетяна Дрозд.

Відео дня
  • Я працюю тренером з пілатесу вже більше 10 років. Це не просто спосіб підтягнути своє тіло. Пілатес спрямований на оздоровлення та омолодження людини. Він сприяє зміцненню м'язів, укріплює спину, преса і таз,  а ще покращує гнучкість тіла. Підходить абсолютно для всіх, особливо на реабілітацію після травм, операцій, для вагітних дуже корисний після родів. Пілатес коректує тіло. Сьогодні я ознайомлю людей із пілатесом, покажу, як правильно дихати та рухатися, - пояснила тренерка. 

Заняття почали із розминки та легкої розтяжки. Хоча вправи на перший погляд були не складні, однак попотіти хмельничанам таки довелося. Серед присутніх можна було побачити сімейні підряди та матусь із візочками. Поки їх чада мирно спали, мами виконували різноманітні вправи з гнучкості. 

Олена, 39 років

  • Я на заняттях просто неба новачок. На стадіон прийшла вперше, щоб друзів підтримати і тренера. Я три роки займаюся пілатесом і східними танцями. Гадаю такі заняття - це чудова нагода для мешканців міста спробувати щось нове. Можливо це зацікавить в подальшому до більш серйозних занять спортом. 

Ангеліна, 24 роки

  • Я щотижня тут на стадірні. Все подобається, бо кожного тижня щось нове. Нові враження, емоції, відчуття в тілі. Це все дуже цікаво. Є можливість кожної суботи спробувати щось для себе нове і вибрати те, що більше до душі  і чим можна буде потім займатися весь наступний рік. Я раніше ходила на шейпінг, просто в тренажерний зал, зараз літо, тому можна просто побігати. Сьогодні дуже сподобалося, я на пілатес прийшла вперше. навіть не думала, що настільки будуть задіяні всі м’язи, все тіло розтягнулося, дуже круте відчуття.

Лариса, 40 років

  • Враження лише позитивні. Я сама займаюся пілатесом, це дуже корисний та класний спорт. Тут, на стадіоні, атмосфера звісно відрізняється від залу. Свіже повітря, погода порадувала прохолодою, дуже сподобалося. Для містян - це чудова можливість подивитися, як працюють тренери, познайомитися з різними видами спорту чи гімнасти і обрати щось для себе. 

 

 

Друзі, а ви вже обрали для себе підходящий вид спорту? Що порадите новачкам? 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up