Фонд держмайна виставив на приватизацію Закупнянський кар’єр на Хмельниччині

Фонд держмайна виставив на приватизацію Закупнянський кар’єр на Хмельниччині
  • Кар’єр багатий на камінь, вапняк, гіпс, крейду та глинистий сланець
  • Коли відбудуться торги та яка ціна родовища?

На відкритий онлайн-аукціон виставили Закупнянський кар’єр, що у Кам’янець-Подільському районі. Основним видом діяльності підприємства є видобуток будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Тут також переробляють вапняковий відсів. 

Торги відбудуться 23 лютого, стартова ціна (балансова вартість активу) 15,8 мільйона гривень, — повідомили в Хмельницькій обласній військовій адміністрації. 

Підприємство як єдиний комплекс має 39 об’єктів нерухомості (будівлі, майстерні, склади, бункери, свердловини та поля фільтрації) загальною площею 12 856,28 м², а також 23 транспортних засоби. Розташований кар’єр на трьох земельних ділянках.

Відео дня

Розташування – Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район, селище Закупне, вулиця Центральна, 1-Е.

“Готуючи підприємства до приватизації, ми маємо на меті зробити їх привабливими для бізнесу. Кошти від приватизації наповнять Державний бюджет України, створять нові робочі місця, сплату податку тощо”, - додали в Хмельницькій ОДА. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Сторожук

    Розкрадали його 34 роки, одні хапуги йшли від влади другі приходили, розкрадали, розкрадали коли залишились ріжки на ніжки, вирішили приватизувати. Закупнянці кріпачили на тому заводі заробляли хапугам гроші щоб ті мали що вкрасти щоб їхні діти жили добре щоб їхні внуки жили добре а тепер залишиться з носом це Європа це перемога...
  • Иван Соколов

    Україна в европі як аграрна колонія сша.де потрібне населеня тільки для сельхоз робіт.не базари і інший бізнес.

keyboard_arrow_up