Фото дня: на майдані Незалежності пофарбували лавочки

Фото дня: на майдані Незалежності пофарбували лавочки
  • Лавочки, які стояли поблизу головної площі, забирали на ремонт.
  • Комунальники пошліфували їх, а також перефарбували у бежевий колір.
  • 10 оновлених лавочок вже повернули. Ще 16 - взяли на ремонт. 

З самого ранку на лавочках на майдані Незалежності можна застати пенсіонерів. В обід туди виходять випити кави або просто подихати свіжим повітрям. Ввечері на лавочках відпочивають містяни після важкого робочого дня.

Два тижні тому 12 забрали на ремонт. Їх пошліфували та пофарбували. Відтепер вони не жовті, а бежеві. 

Вчора, 20 липня, працівники комунального підприємства по зеленому будівництву встановили 10 оновлених лавочок. Решту - забрали на ремонт. Їх повернуть на початку серпня. 

Відео дня
Зранку тут - улюблене місце для пенсіонерів
Хтось сідає, аби почитати книжку, хтось розмовляє по телефону
Частина місць під лавочки ще пустує
Ввечері на майдані Незалежності ніде сісти

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Островська

    ну нарешті дійсно привели їх до нормального вигляду
  • Сергій Якубенко

    хоть шось толкове зробили. ці лавки давно не прикрашали майдан своїм видом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up