Фото дня: обіцяний туалет в парку Франка до кінця року так і не зробили

Фото дня: обіцяний туалет в парку Франка до кінця року так і не зробили
  • Вбиральню у парку Франка мали встановити до кінця року
  • Процес постійно гальмувався
  • Робітники взялись облаштовувати туалет на початку грудня, але так і не встигли. 

У парку Франка кілька років стоїть стара вбиральня. Приміщення передали з комунальної у приватну власність. Через це довго так і не змогли знайти того, хто візьме на себе ремонт. Загалом туалет обійшовся місту у 950 тисяч гривень. 

У ЖКГ обіцяли, що тут буде сучасна громадська вбиральня на 7 кабінок, плюс технічні приміщення. Туалет в парку мав бути готовий до кінця року. Восени комунальники підготували для цього земельну ділянку, зрізали дерева. На початку грудня почали облаштовувати громадський туалет, але завершити роботи так і не встигли. 

На місці залишили плити і цеглу для будівництва

Відео дня

На початку грудня робітники поставили для себе "будку"

Землю робітники розрівняти не встигли

Восени тут спеціально зрізали і викорчовували дерева

Новий туалет буде більший за площею

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Мастер Автополив

    Попробуй осиль такой ПРОЕКТИЩЕ в такие сроки. Размах какой, а размер. Ежу понятно, что тут еще пахоты и пахоты. Дай Бог к следующему управятся. И закроют на вечный ремонт :)

    Іван Петрович reply Мастер Автополив

    може туалет це прикриття, а насправді там скоро ще якийсь генделик виросте
  • Сергій Скоробогатий

  • Сергей

    Буде зроблено. Управління ЖКГ  очолить Новачок і всі туалети по місту будуть зроблені. Всі каналізації прочищені. Вся інфраструктура міста оновиться. Слава Симчишину! Свободі слава!

    Оксана reply Сергей

    ви як зомбі вже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up