Фотоконкурс. Мінцифри шукає "обличчя" електронних водійських посвідчень

Фотоконкурс. Мінцифри шукає "обличчя" електронних водійських посвідчень
Фото "УНІАН"
  • Бажаєте, щоб Вас упізнавали десятки мільйонів людей. Тоді спробуйте перемогти у конкурсі та стати обличчям демо-версії нового електронного посвідчення водія.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров оголосив конкурс на обличчя для демоверсії електронних водійських посвідчень. Про це йдеться у дописі на його офіційній сторінці у Fаcebook.

  • "Бажаєте стати обличчям цифрової держави? Вас упізнаватимуть десятки мільйонів людей! Найближчим часоми ми проведемо презентацію мобільного додатку Дія. Ми шукаємо людину, чиє обличчя буде розміщено на демоверсії електронних водійських посвідчень. Кожен, хто встановить собі додаток або побачить його в App Store або Google Play на welcome екрані, побачить вас! Повірте, це будуть мільйони людей. Придумаєте самі, як використовувати таку впізнаваність", - написав Федоров.

Аби поборотися за можливість стати "обличчям" демо-версії посвідчення необхідно прикріпити у коментарі до допису своє фото. Уже 23 листопада команда міністерства вибере переможця з 10 лідерів. 

Удачі!

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up