Фреймут розкаже, як найрозкішніший готель Хмельницького заробляє на клієнтах

Фреймут розкаже, як найрозкішніший готель Хмельницького заробляє на клієнтах
На хмельничан чекає новий випуск «Ревізора». У програмі ведуча Ольга Фреймут порівнюватиме рахунки з місць ревізії.

- «Ревізор» та його рахунки! Скільки готовий витратити менеджер ресторану на романтичну вечерю з ревізором? Як найрозкішніший готель Хмельницького заробляє на клієнтах? Скільки коштує найдорожчий десерт для Ольги Фреймут? Крім того, вперше на телеекранах - перевірки, яких ви ніколи не бачили! – анонсують програму автори.

Який саме готель "Ревізор" вважає найрозкішнім, наразі не вказується. Ольга Фреймут під час відвідин Хмельницького побувала у чотирьох готелях - "Либідь-Плазі", "Янісолі", "Поділля", "Колізеї".

Відео дня
> У ефірі Нового каналу – у понеділок, 22 липня, о 21:00.

Нагадаємо, у Хмельницькому Ольга Фреймут побувала двічі. У травні 2013 ревізорка перевіряла кафе "Тріумф", яке після знайдених хробаків закрилося на ремонт, готельно-ресторанний комплекс "Колізей", "Янісоль", "Либідь-Плазу", "Ваніль", кафе "Домашня кухня".

Фреймут забрала срібні таблички у «Либідь Плази» та «Колізея». «Золота» нагорода дісталася тільки готелю «Янісоль».

Минулого року під контроль "Ревізора" потрапили ресторан «Колізей», піцерія «Мак-Смак», кафе «Ситий Будяк» і «Наомі», готелі «Янісоль», «Поділля» і «Либідь Плаза».

Рекомендацію отримали не всі: “Будяк” Ольга розкритикувала за бруд і сморід (пам"ятаєте облизану ложку з сиром?), піцерію — за неідеальну чистоту, “Наомі” - за зверхність персоналу, а “Поділля” - за непривітність.

По темі:

Як Оля Фреймут з "Ревізором" у Хмельницькому сервіс перевіряла (ВІДЕО)

Після перевірки “Ревізору” хмельницький “Ситий Будяк” закрився

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    ЗГОДЕН!! Вартість оборудки на перший раз 50 000 - а от і не дали. Нещасна Олюся навіть не мала за що похавати у Хмельницькому. гагага. От і відібрала. Та забери їх усі і сама знаєш що дальше.
  • Anonymous

    Такое ощущение, что она глаза кому-то открыла. Ясно же, что рейтинг продажный. Недавний тому пример - ситуация в Колизее, помните, где она персонал до слез довела. Придирки были из-за жевачек под столами. И что? А это означает только одно - в этом году хозяева жадной Олечке не заплатили. Вот и отобрали у них награду.
  • Anonymous

    Тріумф вже продали після того коли Свобода на сесії хотіла звільним санстанцію
  • Anonymous

    Единственный человек открывает, вам, глаза на жлобство, гыдоту, на срач и обман. А ее называют наемницей. Ольга, ТАК ДЕРЖАТЬ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up