Футбольні фанати розгромили потяг Львів-Запоріжжя. У Хмельницькому на них чекала поліція і спецпризначенці

Футбольні фанати розгромили потяг Львів-Запоріжжя. У Хмельницькому на них чекала поліція і спецпризначенці
  • Розгромили три вагони, побили вікна та повикидали матраци і постільну білизну з потягу.
  • Так на футбольний матч в Олександрію їхали фанати ФК «Карпати».
  • На станції Хмельницький до вболівальників викликали поліцію та спецпризначенців.

У мережі з’явилося відео, де перон перед 7-ю колією Хмельницького залізничного вокзалу заповнений працівниками правоохоронних органів та футбольними фанатам. Виявляється поліцію викликали перед прибуттям поїзда № 120 Львів-Запоріжжя. На станції Львів у потяг сіли фанати ФК «Карпати», які їхали на футбольний матч в Олександрію. Чоловіки почали дебоширити на кожній із станцій. Працівники Укрзалізниці самостійно не змогли урегулювати конфлікт, адже у потягу було 250 фанатів. На зупинках потягу до вболівальників систематично викликали поліцію, проте жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації. Хуліганів так і не вгамували. На це поскаржилися в прес-службі Укрзалізниці.

Подія сталася 6 квітня. До зупинки в Хмельницькому пасажири встигли зіпсували обладнання 4-го, 5-го та 6-го вагонів у поїзді. Вболівальники розбили скло у вікнах та тамбурах вагонів. Пошкодили 12 вікон. На цьому фанати не зупинялися. Починаючи від станції Тернопіль вони систематично викидали з потягу майно Укрзалізниці. Викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники.

Після такого розгрому вагони потребують суттєвого ремонту. Їх, як повідомляють в Укрзалізниці,  тимчасово вивели з обігу.

Відео дня

Наразі у соцмережах “гуляє” відео, яке знімали пасажири цього ж потягу. На ньому видно, як на залізничному пероні перебувають одночасно вболівальники та хмельницькі правоохоронці.

У поліції говорять, що приїхали на виклик для того, щоб висадити фанатів, але начальник потягу прийняв рішення везти пасажирів далі.
  • Наші працівники виїхали на виклик в достатній кількості, щоб вгамувати фанів. Ми думали, що начальник потягу захоче їх висадити. Але він прийняв рішення дозволити їм їхати далі. У нас залишив лише заяву. У нас на станції вони нічого не били і поводили себе більш-менш спокійно. Слідчі оглянули побиті вікна та потяг поїхав далі, - пояснила ситуацію речник ГУНП у Хмельницькій області  Інна Глега.

На офіційній сторінці Укрзалізниці скаржаться на бездіяльність поліції. Та зазначають, що вже неодноразово зверталися до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії. Проте, як кажуть в Укралізниці,  правоохоронці досі мовчать, а забезпечувати громадський порядок під час руху нікому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Nadya Tekluk

    ломать -не строить...заставить оплатить всё-и ремонт,и работу уборщиков и вызов полицейских,  спецназ...если заплатит каждый минимум по тысяч 20,так в следующий раз хорошенько подумают.и другим наука будет.
  • Михайло Хабаль

    ось де сила стихії...варто їх організувати на підтримку споконвічних українців....
  • Irena Osiunina

    ЗЕ МВД!
  • Анатолий Трач

    В них індульгенція - вони патріоти..   Побуянили і змились за кордрн...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up