Головного архітектора Хмельницького Дунаєвського офіційно звільнено з роботи

Головного архітектора Хмельницького Дунаєвського офіційно звільнено з роботи
Відповідне розпорядження Олександр Симчишин підписав в останній зимовий день 2016 року.

Хмельницька міська влада продовжує оновлюватися. Чергова зміна керівника очікує на управління архітектури та містобудування. Відповідно до розпорядження від 29 лютого воно офіційно залишилося без начальника. Головного архітектора Хмельницького уже звільнено із посади. Як зазначається у розпорядженні, за угодою сторін. Хто стане новим керівником ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Нагадаємо, що оновлення міської влади розпочалися із призначення заступників мера. На своїй посаді залишився лише комунальник Анатолій Нестерук. Змінено було керівників управлінь економіки, фінансів, молоді та спорту, культури та туризму, освіти і торгівлі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Дякую Симчишину, що звільнив мене тільки зараз. Я встиг ще "рішити" деякі питання, та "замісти сліди". Главарх Дунаебка.



    Дякую Симчишину, що тримає мене на роботі, Ще трохи "зароблю" до пенсії. Нач. мед. Васспиздишин.
  • Анонім

    цей Хитрожоп залишив архітектурному відомстві жінку і недолугого синка...
  • Валерий Герасимович

    Правильно зробив! Він нічого не зробив для міста! Хорошого!
  • Анонім

    Симчишин заробив мою повагу цим рішенням. Ні Мельник ні інші нічого не могли зробити з цим хапугом. Зробив і це плюс для міста
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 Наймолодшому було 20. На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі 14:11 Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати і премії, – Держаудитслужба 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up