Горіли автівка, трактор та поле: вогнеборці Хмельниччини загасили 8 пожеж (ФОТО)

Горіли автівка, трактор та поле: вогнеборці Хмельниччини загасили 8 пожеж (ФОТО)
Фото: Головне управління ДСНС у Хмельницькій області
  • За добу рятувальники боролись із вогнем в різних куточках області.

 12 квітня виявилося «Гарячим» для рятувальників області. Цієї доби вони загасили 8 пожеж. З них 3 сталися в екосистемах, 3 на території приватних будинків та 2 на автотранспорті.

Про це повідомили в управлінні ДСНС.

Так, гасили пожежі на відкритих територіях за межами міста Дунаївці та в селах Лозова й Солобківці Хмельницького району. За словами рятувальників, загальна площа цих займань склала понад 6000 кв.м.

Відео дня

Пожежі господарчих споруд на території приватних домоволодінь ДСНСники побороли в селищі Гриців Шепетівського району та в селах Юринці і Вишнівчик у Хмельницькому районі.

«На щастя, на цих пожежах ніхто не травмувався», кажуть рятувальниики.

А в селі Залісся Хмельницького району, цього ж дня надзвичайники загасили загоряння легковика. Фахівці припускають, що автівка спалахнула через розгерметизацію паливної системи.

Окрім того, в Борсуках Кам’янець-Подільського району пожежна команда приборкала займання приватного трактора. Чому він загорівся, з’ясовують.

Нагадаємо, на 13-14 квітня синоптики попередили про високий рівень пожежної небезпеки (V клас). Адже хороша погода сприятиме високій ймовірності загорянь. Детальніше про погоду на ці вихідні можна дізнатися тут.

Читайте також: Добровільна пожежна команда з’явилась на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up