По-весняному тепло: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині

По-весняному тепло: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
  • Чого чекати від погоди 13-14 квітня, дізнавайтесь в матеріалі.

На вихідних буде тепло та майже без опадів.

Такий прогноз на 13 і 14 квітня дали синоптики регіонального гідрометеорологічного центру. Там також попередили про високий рівень пожежної небезпеки (V клас). Адже хороша погода сприятиме високій ймовірності виникненню пожеж.

Що чекати від погоди цих вихідних на Хмельниччині?

Відео дня

Прогноз на 13 квітня

У перший вихідний, в суботу, буде хмарно з проясненням. Вночі, за прогнозами синоптиків, опадів не очікується. Зате вдень місцями можливі невеликі короткочасні дощі.

Нічна температура повітря цієї доби в області буде близько  6-11 градусів тепла, вдень термометри покажуть від 16 до 21 градуса.

У Хмельницькому вночі очікується 8-10 градусів тепла, вдень прогнозують 18-20 градусів з позначкою «+».

Вітер буде дути з силою до 7-12 м/с.

Прогноз на 14 квітня

У неділю опадів синоптики не прогнозують, а із-за хмар буде визирати сонце. Вночі температура повітря на Хмельниччині буде від 6 до 10 градусів. Вдень очікується 17-22 градуси вище нуля.

У Хмельницькому нічна температура прогнозується в межах 6-8 градусів тепла, вдень, за словами синоптиків, стовпчики термометрів піднімуться до 17-21 градуса.

Вже з понеділка, за прогнозами синоптиків, Хмельниччину накриє дощами. 

Якою буде погода на Хмельниччині протягом другого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь, чого чекати від погоди у квітні в окремому матеріалі.

Нагадаємо, в квітні через сонячну активність прогнозують кілька магнітних бур. Коли чекати небезпечних днів для метеозалежних людей та як вберегтись від магнітних бур, дізнавайтесь тут.

Читайте також: На Хмельниччині лісівники висадили майже два мільйони нових дерев

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up