«Гроші на вітер»: міськрада Хмельницького «спустила» 13 тисяч на непотрібні схеми руху

«Гроші на вітер»: міськрада Хмельницького «спустила» 13 тисяч на непотрібні схеми руху
  • Із 27 грудня в місті запрацювала нова транспортна мережа.
  • Для інформування населення роздрукували листівки зі схемою руху.
  • Зміни до схеми внесли в останній день. Листівки стали неактуальними.

Вже від сьогодні, 27 грудня маршрутки і тролейбуси Хмельницького їздять по-новому. Для інформування населення про зміни в схемі руху громадського транспорту було надруковано 10 000 листівок. На них зобразили карту і опис нової маршрутної мережі.

Читайте також: Збережіть і запам’ятайте! Із 27 грудня маршрутки і тролейбуси Хмельницького їздитимуть по-новому (СХЕМА)

Схема руху зазнала змін після засідання виконавчого комітету Хмельницької міськради у вівторок, 26 грудня. Тому частина маршрутів, які намальовані на карті і розписані на зворотній стороні, уже неактуальні.

Відео дня

Також дані листівки є досить нечитабельними. Розібратися в карті важко і не змогли цього зробити й члени виконкому, які проголосували за виділення коштів на оплату за друк. За листівки віддали 12 700 гривень гривень.

Читайте також: Які перевізники кататимуть хмельничан і чому з ними уклали різні угоди

В міськраді планують розробити і надрукувати нові листівки. Щоправда, як повідомив заступник міського голови Андрій Бондаренко, до цього питання повернуться наприкінці зими. Тоді мають провести новий конкурс на визначення перевізників замість тимчасових. Також, за його словами, можливе незначне коригування схеми руху громадського транспорту. Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

На одній стороні листівки зображена схема руху у вигляді карти.
На іншій стороні листівки розписані маршрути автобусів і тролейбусів. Частина з них була змінена і надруковане не є актуальним.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • толік

    Ну і розкидаються грошима! Хіба так можна. Це ж не з власного карману, з людських грошей.
  • Sergey Kudinov

    не розумію для чого друкувати 10000 схем руху, в нашому великому місті я думаю не більше 100 зупинок, приліпіть на них і не більше 200 одиниць комунального транспорту (тролейбуси, автобуси) в мерії можуть знати точніше. Так що 1000 вистачило б, даже с тим щоб роздати керівницьтву міста. Во де марна трата
  • Sergei Koval

    А напевно казала мама- вчіться діти, а ні не вчились. От і маємо, що маємо.
  • Sergii Ptashchuk

    Про наболіле напишу: щодня  мусимо їздити з дитиною до обласної лікарні і назад. ЄДИНИЙ (!!!!!) 11 маршрут реально возить з Південно-Західного району УСІ КАТЕГОРІЇ ПІЛЬГОВИКІВ.  25 і 49 завжди йдуть завантажені і майже ніколи не беруть.  Коли вже нарешті цей район буде доступним для простого люду????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up