Хмельницькі правоохоронці відреагували на порушення закону під час присяги патрульної поліції

Хмельницькі правоохоронці відреагували на порушення закону під час присяги патрульної поліції
Факт порушення зафіксував хмельницький активіст та опублікував фото із зверненням до правоохоронців у Фейсбуці. Поліцейські відреагували та склали адмінпротокол. Порушником ПДР виявився бізнесмен.

Хмельницький активіст Сергій Скоробагатий розмістив на своїй сторінці у Фейсбук звернення до правоохоронців. Він попросив не залишати без уваги факт явного порушення правил дорожнього руху. Автомобіль «Мерседес» із номерами «555 ВР» водій залишив на пішоходному переході біля майдану Незалежності. На головній площі Хмельницького тоді було людно через присягу патрульної поліції.

Водієм, як повідомив «ВСІМ» начальник Хмельницького відділу поліції Валерій Онісьєв, виявився бізнесмен із Хмельницького району. У цей час неподалік проходило весілля, на яке він приїхав. Вільних місць для паркування він не знайшов та залишив авто у недозволеному місці. У поліції склали адмінпротокол згідно частини 1 статті 122 Кодексу України про адміністративні порушення. Вона передбачає штраф від 255 до 340 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ксенія

    Здається ,що  поліція  наша  відрізняється  від  міліції   виключно новонабраними  гарними  дівчатами  ,а  так  в цілому  стару  систему  не  зламати. Модливо  повністю  поліцію  потрібно  ,з їх  високими  зарплатами,посадити на100%   самозабезпечення  ,тоді  буде  результат ?
  • PAL

    Видно Валерий Анисьев не такой быстрый в сообразиловке. И его карьера была сделана не тем местом, которое отвечает за сегодняшнюю работу полиции. Вот вам и казус, который показывает полный негатив к мусарам.
  • Анонім

    згідно ПДР 15 метрів до і після пішохідного переходу стоянку авто заборонено... Так чому поліція відреагувала лише на мерс із блатними номерами? фарс чи помахали пальцем для вигляду, і бюджет поповнили ... свій звісно, а не державний..

    а решта автівок поза зоною уваги полісменів?

    доказом поповнення місцевого бюджету буде квитанція про сплату штрафу водієм марса.



    кажуть у нас мало надходжень від порушень ПДР. Тут на фото порушень відразу на 1000 грн. І це лише одна мить. А по вул Геологів і по Львівському шосе в районі речового ринку, в центрі, проскурівського підпілля, свободи, цум і т.д.
  • Ксенія

    Виходить   потрібно  було  нашому  активісту  вказати  і на  інші авто ,а поліція не  могла  об'єктивно  підійти  до  розгляду  питання ?По-моєму  чітко  видно  всі  4 авто  ,які  порушили ПДР,але  поліції  ,мабуть не  чітко  сканувалось  фото  ,або  3  інших  вже  наші  місцеві  ,яких  трогати не можна ?  Я впевнена ,що з іншого  боку майдану  була  ідентична  ситуація .

    Анонім reply Ксенія

    прост вибрали круту тачку з "блатними номерами" що це ніби з ВР наглядово на всіх плює, і ніби йому можна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up