Хмельничан запрошують на фестиваль писанок

Хмельничан запрошують на фестиваль писанок
Понад 10 тисяч найкращих писанок з усіх регіонів країни планують показати 9-19 квітня у Києві. Близько 30 тисяч писанок використають також для оздоблення Софійської площі, де буде проводитись «Фестиваль писанок-2015».

У рамках проведення фестивалю та Великодніх святкувань на Софійській площі встановлять великий ярмарковий комплекс. На його території розміщуватиметься головна великодня сцена країни, ярмарок та зона дитячих розваг.

Хмельничани також можуть долучитися до участі у фестивалі, представивши свої роботи: конкурс «Народна писанка» у номінаціях «Традиційна» та «Сучасна» (роботи  приймаються до 1 квітня 2015 року), конкурс «Великодня паска» (роботи  приймаються з 6 квітня до 9 квітня 2015 року), конкурс «Писанка від майстра» (роботи  приймаються до 1 квітня 2015 року), майстер-клас від народних майстрів: «Розпиши писанку на Софійській площі», конкурс малюнку «Свято Великодня» (роботи  приймаються до 30 березня 2015 року).

Реєстрація учасників: http://pysanka.folkukraine.com/take-part/

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up