Хмельничани кажуть, що у ЦНАПі на Соборній майже нема черг і приймають за 15 хвилин

Хмельничани кажуть, що у ЦНАПі на Соборній майже нема черг і приймають за 15 хвилин
- Сьогодні я прийшла перепрописати дитину, бо приписана до матері, а треба до батька. Вдруге звертаюсь сюди і все добре. Максимум скільки чекала черги, то 10-15 хвилин. Я задоволена, каже хмельничанка Жанна.
  • Щодня до центру надання адмінпослуг звертається близько 700 людей.  
  • Містяни кажуть, довго не чекають. Справляються за 15-20 хвилин.
  • Чи є черги у ЦНАПі і за якими послугами приходять хмельничани, бачили журналісти vsim.ua

Майже п'ять років хмельничани не бігають по різних установах, аби оформити прописку та виписку, відкрити ФОП або ж вклеїти фото у паспорт. Після реформи децентралізації усі повноваження передали на місця. Ще з 2012 року містян обслуговують у ЦНАПі, що на Соборній, 16. Центральне відділення надає близько 200 адмінпослуг. Після відкриття хмельничани часто скаржились на величезні черги. Саме тому в липні минулого року на Грушевського відкрили першу філію, де містян приймає 5 операторів. 

Хол в ЦНАПі майже порожній

Аби перевірити, чи досі хмельничани змушені просиджувати півдня у величезній черзі, навідались сьогодні зранку, 6 березня, у відділення на Соборній. Як виявилось, в ЦНАПі не людно. Вирішити свої питання зібралось лише 9 хмельничан. Поки одні реєструються до фахівця на терміналі самообслуговування, інші вже виходять. Кажуть, що ще декілька років тому чекати доводилось досить довго. А зараз приймають максимум за 15-20 хвилин. Ми поцікавились у хмельничан, з яким питанням вони прийшли і чи задоволені якістю надання послуг.

Відео дня

- Зараз в принципі нормально приймають. Інколи бувають здорові черги. А от 3 роки тому, коли мінялись КВЕДи, то чекати доводилось по 5-6 годин. Операторів не треба більше, треба, щоб вони всі працювали одночасно. А то одна йде чай пити, в іншої система не працює, а тільки дві приймають, - розповідає vsim.ua Андрій.

- В порівнянні з тим, як було раніше, то довго чекати не треба. Я найдовше чекав десь 10 хвилин. А загалом в межах 5 хвилин приймали. Сьогодні чекаю 2 хвилини. Прийшов проконсультуватись щодо відкриття приватного підприємця, щодо податків, - зазначає хмельничанин Валентин.

Читайте також: У Хмельницькому запрацювала нова філія ЦНАПу

Хмельничани реєструються до фахівця на спеціальних терміналахКоли пора заходити - оголошують порядковий номер талонаПоки одні лише беруть талон, інші вже виходятьУ прозорих кабінетах хмельничан приймає 28 операторів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Alexandr Oleynikov

    Вы зайдите в паспортный стол , чтобы заграничный паспорт сделать , там очереди в 200 человек. Чтобы достоять свою очередь и не дать на лапу то нужно недели 2 стоять

    Олег reply Alexandr Oleynikov

    да ну що ви таке кажете?)

    Анна Островська reply Олег

    А ви певно купили паспорта давно і не паритесь)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up