Хмельничани організували масштабну схему фальсифікації та збуту контрафактних цигарок

Хмельничани організували масштабну схему фальсифікації та збуту контрафактних цигарок
  • Прибутковий бізнес приносив своїм організаторам 10 мільйонів гривень щомісяця.
 

Троє мешканців Житомирської та Хмельницької областей організували вигідний бізнес на цигарках. Вони незаконно виготовляли їх та реалізовували у кількох регіонах країни.

  • "Загалом в оборудці було задіяно майже 20 осіб, включно із кур`єрами та реалізаторами. Виробничі «потужності» ділки облаштували у кількох орендованих складах у Хмельницькому. Готову продукцію із підробленими марками акцизного податку збували через мережу роздрібної торгівлі на території регіону, а також відправляли поштою та вантажівками в Житомир, Луцьк, на Луганщину", - повідомили в СБУ.

Правоохоронці провели обшуки за місцями виробництва, зберігання та проживання фігурантів справи у 4 областях України. Під час них вилучили понад 960 коробів контрафакту із 480 тисячами пачок підроблених цигарок, сировину, чорнові записи. Також оперативники виявили вантажівку із нелегальним товаром, підготовленим до відправлення замовникам.

Дії зловмисників кваліфіковано за статтею 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Николай Соловей

    Хтось включив задню передача,
  • Володимир Шевчук

    Менти не могли поділитися.
  • Володимир Яворський

    От молодці! Але погано що попались..(
  • Света Карпович

    Вмили готувати та не вмили подавати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up